2777
2789

بنده تقریبا ۳ سال درگیر موخوره بودم و به معنای واقعی اجدادم اومد جلو چشمم تا فهمیدم چیکار کنم و از این پدیده ی عجیب و ویروسی خلاص شم 

بیاید تا تجربیاتمون و باهم به اشتراک بزاریم 

محصول خوب یا روش خوبی هم داشتید خوشحال میشم شما هم در تاپیک مشارکت داشته باشید 🤗🫶✨️

مورد اول: 

✂️💇🏼‍♀️

عزیزان دارای موخوره باید موهاتون و کوتاه کنین و هیچچچ راهی ندارهههه 

حدودا دو.سه سانت بالاتر از قسمت موخوره دار موهاتون باید زده بشه

و همینطور اونایی ک موهاتون بر اثر دکلره و رنگ و.. سوخته باید اون قسمت و از یکم بالاترش که سالمه کوتاااه کنین وگرنه هر کاری کنین بازم موهاتون سالم نی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
منم دارم کراتین میکنم تموم بشه

مورد دوم: 

🪮

خانما نوع شونه و برس و نحوه ی انجامش به شدت مهمه 

چه نوع شونه ای مناسبه⁉️ برس چوبی با دندونه های گرد 

چوبی بودن به شدت آیتم مهمیه 

چطور شونه بزنیم⁉️ از قسمت پایین (نوک مو) شروع میکنین به شونه زدن و آروم آروم میاید بالا برسید به ریشه ی موهاتون

لایکم کنید فقططططططططططططط یک نفر لایک کنه یککککککک نفررررررررررررررررررررر 

مرسی🌹🤐

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

مورد سوم: 

🧖‍♀

شستشوی مو➕️شامپوی مناسب

آب داغ ممنوع‼️

چنگ زدن مو ممنوع‼️

چنگ زدن ساقه ی مو ممنوع‼️

خانما موهاتون و بعد از اینکه خیس کردید به دو قسمت تقسیم میکنید 

کف سر و ریشه ی موهاتون و شامپو میزنید و بعد از اتمام کارتون بدووون دست زدن به ساقه ی مو* 

میرید زیر دوش و موهاتون و میشورید با آب ولرم 

موقع شستشو ساقه ی مو خودش شسته میشه و نیازی نیست ک شما شامپو و کف رو مستقیما روش بکشید و مورد کف مالی قرارش بدید 😁

مورد سوم: 🧖‍♀شستشوی مو➕️شامپوی مناسبآب داغ ممنوع‼️چنگ زدن مو ممنوع‼️چنگ زدن ساقه ی مو ممنوع‼️خانما ...

شما چیه شامپوتون

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

شما چیه شامپوتون

حالا چه شامپویی مناسبه⁉️

شامپوی بدون سولفات***** 

من از شامپوی یونیک استفاده میکنم ولی هر مارکی میتونه باشه (بچه ها شما چیز دیگه ای استفاده کردید و خوبه بگید..)