2777
2789

من ۱۸ سالمه و خب امسال کنکور دادم و به احتمال ۹۰ درصد داروسازی تهران میارم من همون اول قرار بود بعد از اینکه دانشگاه قبول شم برم برای مهاجرت به یه کشور دیگه و اینو از کلاس نهم اینا می گم به صورتی که مثلاً من توی این سن  یه مقاله isi دارم بعد حالا که دیدن من دارم قبول می شم همش می گن آره مثلا دختر فلانی رفت و برگشت با همش بد خارج رو می گنو می گن اونجا جنگه و پدرم همش می گه تو هر جا بری من باهات میام توی آینده مثلا توی همین ایران داروخانه بزن منم میام اونجا پیشت کار کنم همش انگار می خوان منو منصرف کنند ولی من واقعا اگه نرم می میرم اصلا اون چیزی که من می خوام از زندگیم خیلی فرق داره با نظر مامان بابام کل زندگی و آیندم رو اونجا می دونم بعد مامانم همش گریه می کنه و ... آخه من بهشون می گم می خوام از تابستون برم کلاس زبان و .... اینا همش ناراحت می شن من واقعا دارم عذاب وجدان می گیرم من می رم در نهایت ولی دلم نمی خواد آنقدر ناراحت باشن چی کار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارج خبری نیست جز حمالی

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

بزک نمیر بهار میاد حالا بزار قبول شی لازم نیست از الان هی بگی ،ب وقتش اقدام کن

من حتی اگه قبول هم نشم بازم می رم اصلا بحث یه چیز دیگه هست قبولی بحث من نبود 

حداقل آدم اگه حمالی میکنه نتیجه زحمتاش میبینه اینهمه تورم و گرانی نیست آسایش هست آرامش هست .. مخصوصا ...

نه بابا اگه ازدواج‌کنی خانه دار شی خیلی راحتی خارجی ها میگن زن های مسلمان خیلی راحتن ما در عذابیم‌اونجا فقط حجاب نیست دیگه باید حمالی کنید زن برای خانواده آفریده شده نه کار زیاد و سخت

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

نه بابا اگه ازدواج‌کنی خانه دار شی خیلی راحتی خارجی ها میگن زن های مسلمان خیلی راحتن ما در عذابیم‌او ...

این حرفا چیه می‌زنین انگار اصلا پاتو از ایران بیرون نزاشتی یکم تحقیق کن البته نه از منابع ایرانی از کسایی که اقامت دارن اونور بپرس واقعا مزحک بود حرفت..همین کانادا اگه مرد و زن دعواشون بشه و زن شکایت کنه پلیس سریع اقدام می‌کنه و اجازه نمیده مرد از صد کیلومتری خونه زن رد بشه و مرد و زندانی میکنن برای حقوق زن ارزش قایلن .. واقعا چند سالته این حرفارو میزنی نکنه آخوندی چیزی هستی

این حرفا چیه می‌زنین انگار اصلا پاتو از ایران بیرون نزاشتی یکم تحقیق کن البته نه از منابع ایرانی از ...

من آدم دین پسندی هستم زن های مسلمان همه خونه نشینن خرج خونه با اقایونه خارج بری تا زندگیتون درست کنی خانه دار شی پیر میشی افسردگی اونحا زیاده اصل هدف زندگی دینه هر کی رفته مسکن نداشته و.... 

من آدم دین پسندی هستم زن های مسلمان همه خونه نشینن خرج خونه با اقایونه خارج بری تا زندگیتون درست کنی ...

وای خدای من انگار دارم با به بچه ده ساله حرف میزنم باشه تو بمون تو خونه خرجتو شوهرت بده برای بقیه خانما نسخه نپیچ ..تو دلت میخواد توسری خور باشی و استثمار بشی چون ضعیفی اینجوری بار اومدی اینارو تو سرت از بچگی فروکردن که جنس ضعیفی و باید یکی باشه خرجتو بده و برات تصمیم بگیره دلت نمی‌خواد باهت انسانی رفتار بشه چون عزت نفست پایینه و خودتو بی ارزش میدونید مقابل نر ها

وای خدای من انگار دارم با به بچه ده ساله حرف میزنم باشه تو بمون تو خونه خرجتو شوهرت بده برای بقیه خا ...

من راحتی می‌خوام خونه باشم زن باید مواظب بچه ها باشه  نه بره پیش مرد ها کار کنه 

من راحتی می‌خوام خونه باشم زن باید مواظب بچه ها باشه نه بره پیش مرد ها کار کنه

جوابتو دادم پست قبلی شماها دوست دارین زور بالاسرتون باشه و به این عادت دارین..والا آدمی که سالمه دنبال پیشرفت و موفقیته به جنسیت هم ربطی نداره..شما بشین پشت هم بچه بیار و خانه داری کن نباید انتظار داشته باشی بقیه خانما هم عین تو فکر کننو دنبال ارتقا و پیشرفت خودشون نباشن  

جوابتو دادم پست قبلی شماها دوست دارین زور بالاسرتون باشه و به این عادت دارین..والا آدمی که سالمه دنب ...

اخرش مرگه و پوچی هدف آفرینش ما این نیست اینا همش از نبود دین و معرفت و نورانیت تو زندگیه

اخرش مرگه و پوچی هدف آفرینش ما این نیست اینا همش از نبود دین و معرفت و نورانیت تو زندگیه

هدف آفرینش ما اینه که بمونیم تو خونه بچه بزاییم و خرجمونم شوهر بده؟؟ واقعا خوشبحالت تو کله شماها چیه انگار گچه راحتی😂😂😂😂 تو اصلا نمی‌فهمی چی داری میگی حتی سواد جمله بندی درست هم نداری معلومه دانشگاه هم نرفتی نهایت حوزه رفتی.. بمون تو جهلت بابا شماهارو خدا زده درست نمیشین