2777
2789
عنوان

چرا باید با یه روانی زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12059 بازدید | 182 پست
بخدا هیچی سر دخترم داد زدم گفتم برو غذاتو بخور اومد کلی کتکم زد چرا داد میزنی

چرا نمیری پزشک قانونی برای شکایت؟ 

تازه مدرک داشته باشی زاحت تر جدا میشی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
من ب اندازه کافی مشکل دارم شما لازم نکرده برام دلسوزی کنی با طعنه هات انشالله سرت بیاد بیعقل خودتی ک ...

خدا دیده گذاشته تو کاسه ات دلمم صد سال واسه توئه نادون نمیسوزه اینو دنیا آوردی یکی دیگه ام بزا بیشتر کتکت بزنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا دیده گذاشته تو کاسه ات دلمم صد سال واسه توئه نادون نمیسوزه اینو دنیا آوردی یکی دیگه ام بزا بیشتر ...

توی بی همه چیز کی هستی ک جا خدا فتوا میکنی الهیی داغ دلم رو خودت تجربه کنی انشالله 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰