2777
2789
عنوان

بیرون بودم 😀

158 بازدید | 9 پست

دختره با دوستاش میز جلویی ما نشسته بودن،

سینی شاورما گوشت هم سفارش داده بودن،

بعدش که نصف غذا رو خورده بودن،

یهو به فروشنده اعتراض کردن که گوشت هاشون کامل نپخته و بو هم میده،

خلاصه که هرچقدر فروشنده انکار میکرد، اینا ول کن نبودن،

اخرش فروشنده به خاطر اینکه ابروش بیشتر بی دلیل تو بازار نره،

براشون غذا رو تعویض کرد و یکی دیگه براشون از اول اورد ، با اینکه ما هم سفارشمون شبیهش بود و غذا بی عیب بود خدایی

خلاصه که،اره

برا غذا مفت گرفتن،نزدیک بود فروشنده رو بی ابرو کنن،

شما جا فروشنده بودید چیکار میکردید؟

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

کارما سختی پس میدن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رویی داشتن کارشون خوب نبود

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بیرونش میکردم

من همونجا شورتشون رو جر میدادم،

واقعا بدم میاد کسی از دستپختم ایراد بگیره،😅

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

گوشتا رو مینداختم جلو گربه دم رستوران وقتی که گربه خورد بهشون میگفتم ببینید نصف شماست یاد بگیرید از بس خوشمزه است چه با اشتها میخوره اندازه اینم نیستید

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

گوشتا رو مینداختم جلو گربه دم رستوران وقتی که گربه خورد بهشون میگفتم ببینید نصف شماست یاد بگیرید از ...

وایییییی🤣😂

خودکشی میکردن😍