2777
2789
عنوان

میگه برو سرکار

1037 بازدید | 58 پست

شوهر بنده خیلی گیر داده برو سرکار ینی صبح ها به جای صبح بخیر اگهی استخدام میفرسته و تا اخر شب اعصاب من خورد میشه بخاطر این کارش تا قبل ازدواجم خودم دنبال کار بودم ولی الان دیگه نفرت پیدا کردم بهش میگم داری اجبار میکنی میگه نه فقط دوس دارم چیکارش کنم اخه؟ وقتیم میگم فلان کارو نمیتونم برم قیافه میگیره فک میکنه هرکسی هر کاری باشه میتونه انجام بده من از تنبلی نمیرم  😕دوسش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهره منم خیلی دوست داشت من شاغل شم خیلی تشویقم میکرد میگفت اصلا حقوقت واسه خودت برو که سر گرم شی اما من عاشق زنه خونه بودن هستم عااشق خواب  برعکسه خیلی از مردها 😊😊😊 ت

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

شوهر منم یه مدت گیرررر بود . جالبه خواهرشوهرمم هر روز واسه من اگهی استخدام میفرستاد چند بار باز نکردم دیگه ول کرد . شوهرمم الان گاهی اصرار میکنه ولی من دوس ندارم الان کار کنم با اینکه میدونم یه روز پشیمون میشم😣

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
شوهره منم خیلی دوست داشت من شاغل شم خیلی تشویقم میکرد میگفت اصلا حقوقت واسه خودت برو که سر گرم شی ام ...

نمیدونم والا اینم میگه برا خودت میگم ولی من ک میدونم این همه اسرار برا خودم نیس یچی بیشتره