2777
2789
عنوان

با این همه عمل و کارای زیبایی

299 بازدید | 25 پست

چرا مردم هنوز معمولین اکثرا الا استثنا؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشم میاد مردایی که بینی عمل میکنن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

پوللللل ندارننننن

میکم با این همه عمل عزیزم 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

یه دهه سنی خاص دنبال اینجور کاران ، منم واقعا دهه هفتادی ام اما لزومی ندیدم و خودمو بیشتر دوست دارم با اینکه زیبا و درجه یک نیستم، اما خودمو دوست دارم ، یکی هم هست مثل جاریم خودشو خفه کرده با پیکر تراشی و ژل لب و گونه و چونه و زاویه فک و عمل بینی

خواهر اشتباه متوجه شدی منظورمو 

مگه من گفتم همه عمل کنن یا نکنن؟ 

میگم با وجود این همه عمل چرا هنوز معمولین؟

خواهر اشتباه متوجه شدی منظورمو مگه من گفتم همه عمل کنن یا نکنن؟ میگم با وجود این همه عمل چرا هنوز مع ...

چون زیبایی در خاص بودن و هارمونی هستش

طبیعیه زیبا زیاد نباشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

چرا خانوما شبیه هم شدند دیگه یواش یواش قیافه هاشون باد کرده ودور از جون شبیه عجوج مجوج شدم گاها من ا ...

اینا بیشتر زشت میشن تا خوشگل

چون زیر ساختشو ندارن که خوشگل بشن

اخه اکثریت ایران 

الا استثنا