2777
2789
عنوان

فیلم وحشی😤😤

275 بازدید | 15 پست

میگن این فیلم براساس واقعیته و آخر سر نمیتونه بی گناهی شو ثابت کنه از زندان فرار می‌کنه نظر شما چیه؟؟

چقدرررر زور میده بیگناه باشی ولی نتونی ثابت کنی💔🥹واینکه خانم وکیله چقدررررر نامردی کرد در حقش 😤

شمام نظر بدین ببینم شما چی میگین😘

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

فقط این برام سواله که آخرش با شکوفه ازدواج میکنه یا نه😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من هربار ک وحشیو نگا میکنم

میگم جواد عزتی باید بهترین بازیگر دنیا بشه

لنتی چقد قشنگ حسارو ب مخاطب منتقل میکنه

عجیب تمیز بازی میکنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ولی خدایی نویسندگی هومن دوس دادم

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

اصلا من هربار ک وحشیو نگا میکنممیگم جواد عزتی باید بهترین بازیگر دنیا بشهلنتی چقد قشنگ حسارو ب مخاطب ...

اره فوق العاده س👍👏🏻

کلا اینجور فیلمارو نگاه نمیکنم استرسش برام زیاده همون با بچهام شبکه پویا، پنگوئن کوچولویی به نام پور ...

کار خوبی میکنی 😁😁منم تازه دارم میبینم ولی ب قول شما درگیر اینجور فیلما نشی بهتره

شوهرم میگه چیه اینا برا بچه ها بدآموزی داره

نویسندگی هومن سیدی عالی‌ترینه همه ی فیلماش موفق بودن.جوادم ک دیگه نگم عشقهواقعا خوب بازیگریه

اره والا

دیگه چ فیلمهایی ب نویسندگی ایشونه ببینیم؟