2777
2789
عنوان

دعوا به خاطر شام

293 بازدید | 20 پست

بچه ها ما رفتیم جشن غدیر ، آخر مراسم شام میدادن ، مردم همه دنبال پلاستیک و فلان ، تو ردیف من و دخترم آورد،  اینقدر هجوم اوردن ، غذا تموم شد و به ما نرسید ، شوهرم که از پشت ما رادید ، خودش شام گرفت تو مراسم اومد تو گوشم گفت همه گرفتن الا تو ، بعد تم گفت تو بی عرضه و شلی 

منم دعوای اساسی باهاش کردم ، گفتم شخصیتم اجازه نمیده التماس اقا کنم بهم شام بده ، اگه داشتن میدادن ، شام تموم شده بود ،  شب جمعه مون را خراب کردیم ، کلی براش برنامه داشتم ، حالا بگین تقصیر کیه ؟؟؟

شوهرت بخاطر یه چیزی که تقصیر خودت نبوده بهت بی احترامی کرده فکر نکنم همسر کسی اینقد کم ارزش به اندازه یه شامی باشه که بهش بگی بی عرضه پس کارش خیلی زیاده روی و بی احترامی بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمنا شعور تو ام از اون بالاتر نیس

ب ما چ ک باشوهرت برنامه داشتی جمعه شب

ادم مگ هرچیزو میگ

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

این چه تفکریه آخه 🥲 نذریه ، حقوق که نیست به زور بگیری

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

همچین وقتا ک شلوغه اصلا ادم نباید بره اینجور جاها ک سبک بشه الان گلستان شهدا اصفهان هم سه شب پیتزا میدن اما من اصلا جرات نمیکنم برم چون میگم اینقدر شلوغه ک ب ادم نمیرسه 

و تقصیر تو نیس عزیزم تو کار درست رو انجام دادی

ضمنا شعور تو ام از اون بالاتر نیسب ما چ ک باشوهرت برنامه داشتی جمعه شبادم مگ هرچیزو میگ

برنامه خرید ، قرار بود بعدش برم خرید ، که دعوا شد ، بعد هم زنگ بزنم به کسی درمورد موضوع مهمی صحبت کنم که همه به فنا رفت 

برنامه خرید ، قرار بود بعدش برم خرید ، که دعوا شد ، بعد هم زنگ بزنم به کسی درمورد موضوع مهمی صحبت کن ...

اهاننن

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

مام یبار رفتیم عروسی فامیلا شوهرم شام تموم شد 

شوهرم ناراحت شد گفت همه غذا گرفتن جز تو 

گفتمش من می‌شینم سرجام ندید بدید نیستم مثل اونا حمله کنم برا غذا 

نهایت میرم خونه ی چیزی میخورم‌دیگه دعوا نداره