2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی ایرانی

61 بازدید | 7 پست

ماشین لباسشویی بوش داشتم خیلی خوب بود اما متاسفانه بعد از ده سال به خاطر عدم اطلاع کافی از نحوه نگهداری خراب شد بار ها دادیم دست تعمیر کار ها اما درست نشد دیگه مجبورم عوض کنم این روزها انقدر لوازم خانگی گرون شده که نگو

مجبورم برم سراغ مارک های ایرانی 

بوش اصل به خاطر تحریم ها دیگه توی بازار نیست باشه هم یا خیلی گرونه یا فیک

ماشین لباسشویی قبلیم سیستم idos داشت که باعث می‌شد توی خرید و مصرف مایع خیلی صرفه جویی بشه 

برند ایرانی خوب که این سیستم رو هم داشته باشه می‌شناسید؟!

دختری از دیار آفتاب ☀️

ایرانیا ندارن این قابلیت رو.

دوو و پاکشوما برند های خوبی هستن

یکساله مامانم جی پلاس خریده اونم خوب بوده ، خشک کن صددرصد هم داره و‌کاملا بیصداست‌.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانیا ندارن این قابلیت رو.دوو و پاکشوما برند های خوبی هستنیکساله مامانم جی پلاس خریده اونم خوب بود ...

چه حیف که ایرانی ها ندارن😢

ماشین لباسشوییم مال ده سال پیش انتظار داشتم بعد ده سال برند های ایرانی داشته باشن

دختری از دیار آفتاب ☀️
چه حیف که ایرانی ها ندارن😢ماشین لباسشوییم مال ده سال پیش انتظار داشتم بعد ده سال برند های ایرانی دا ...

نه گلم متاسفانه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

جی پلاس چه امکاناتی داره چقدر خریده ؟!

عزیزم یکسال پیش ۳۰ تومن خریدن

امکانات همون خشک کن صددرصد

اضافه کردن لباس حین شستشو 

دقیق نمیدونم

خواهری عزیزم، من چند وقت پیش یه مقاله خونده بودم تو آچاره دقیقا داشت همین لباسشویی هارو بررسی میکرد، خیلی هم بی قص غرض بررسی کرده بود، اگه تونستی اوم پیدا کن بخون که خیلی کارتو راه می اندازه.