2777
2789
عنوان

عشقم فردا میره

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 31 پست
پس غصه نخوروقتی نامزدین فقط دعاکن بسللمت بره وبرگرده

ان شالله...به خوشی و سرعت فقط بگذره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اموزشي ميرن؟نامزد من تازه از  نيرو دريايي سيرجان اومده يعني اموزشيشو اونجا بوده.چند روز ديگ ...

آره فردا میره اموزشی.چجوریه؟خوبه؟اذیت میکنن؟

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
آره فردا میره اموزشی.چجوریه؟خوبه؟اذیت میکنن؟

ببخشيد ولي واااقعا اذيت ميكنن و سختگيري دارن از نظر روحي داغون ميشن.اونجا متاسفانه يكي از بدترين جاهاس.بهشون بگين كه خودشونو نبازن و امادگيشو داشته باشن.اگه اهل استان كرمان نيستين و تا حالا نيومدين،بگين لباس گرم هم ببرن اونجا سرماي خشكي داره.

ببخشيد ولي واااقعا اذيت ميكنن و سختگيري دارن از نظر روحي داغون ميشن.اونجا متاسفانه يكي از بدترين جاه ...

نامزدتون لیسانسن؟من خودم کرمانیم.اونم زیاد کرمان بوده.میذارن زنگ بزنن؟

بعدش شماره ي پادگان رو بهتون ميدن و شما ميتونين هر روز بهشون زنگ بزنين اما خيلي سخته چون همش مشغوله ...

میشه الان بدین؟

بعدش شماره ي پادگان رو بهتون ميدن و شما ميتونين هر روز بهشون زنگ بزنين اما خيلي سخته چون همش مشغوله ...

یعنی اگ دارینش.شرمنده

گردانا اخه فرق دارن.خودشون روز اول يا دوم زنگ ميزنن و شماره ميدن بهتون.

مرسی عزیزم.لطف کردی💚

شماره اي كه داشتمو فرستادم.خواهش ميكنم.ايشالا بسلامتي برن و بيان.سخت هست اما زود ميگذره.

بازم ممنون.ایشالله زود بگذره