2789
عنوان

سارا تکست کلاه بردار است

671 بازدید | 15 پست

سلام کسی در اینجا با سارا تکست که مدرس ادمینی هست کار می کنه؟ اونم هم کلاه  بردار است اعتماد نکنید بهش سر یه اشتباه کوچک منو بلاک کرد به هیچ عنوان نمبیخشه بهش هیچ پولی ندید خیلی رضایت می زاشت تو کانال وکسایی که به در آمد رسیدن واس خاطر همین اعتماد کردم در واقع اسمش سارا عرب امیری هست

مردای حرومزاده درخواست دوستی ندن و همچنین زنایی که برای کد دعوت میلی گدایی می کنن هم مزاحم نشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشتباهت چی بود

به مرحله تست رسیده بودم سه روزه پیامم رو نمی دید پیام دادم سه روزه منتظر جوابم یهویی حذف دوطرفه همه پیاما رو زد وبلاک کرد 

مردای حرومزاده درخواست دوستی ندن و همچنین زنایی که برای کد دعوت میلی گدایی می کنن هم مزاحم نشن

می گه تهدیدم کردی کلی فحش بارونم کرد این پستم رو دیده بود خوب کردم من همون اکانت اولم که تهدیدش نکردم اکانت دوم هم دلیل بلاک کردن رو پرسیدم یهویی دوباره بلاک کرد حقش بود همچین آدمی نباید یه قرون واسش می زدم معلومه خیلی اهل فحشه هر چی از دهنش در اومد بارام کرد چطور اسم خودش گذاشته مدرس ادمینی 

زنیکه فحاش حتی معلوم نیست چند نفر رو بلاک کرده چون وقتی رفتم با اکانت دومم پرسیدم چرا بلاک کردین گفت شما؟

یعنی با خیلیا این کار رو کرده

به این زنیکه فحاش کلا۲۹۹دادم به امید اینکه به در آمد برسم آخرش فقط پولم رفت وهیچی خدا بهش برکت نده کلاه بردار فحاش شکایت می کنم تا حداقل بخاطر فحشاش دهنشو سرویس کنن

این زنیکه فحاش باردار شده تو کانالش گفته خجالت نمی کشه تو کانال میگه اولین بچشه قبلاً گفته بود بچه نداره

دقیقا منم پول دادم و هیچی به هیچی یه دروغگوی حروم خوره پولی ندین بهش پروژه هایی ک میزاره کلا الکیه

شما رو هم بخاطر اشتباهی بلاک کرد؟خیلی رضایت واینا داشت واس همین بهش اعتماد کردم کلی معذرت خاستم اما یه جوری رفتار کرد انگار پدر و مادرش رو کشتم