2777
2789

من پسرم ولی دارم حقوق میخونم

اگه شرایط روانی جسمانی و توانایی خرج بچه رو داشته باشی اره بهت میدن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر هفت سال پیش مادر 

اعتیاد و خشونت اینای پدر هم ثابت بشه به مادر تعلق میگیره بچه 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

چکار کنم چجور ثابت کنم داداشی؟؟؟

دادگاه باید تایید کنه میان تحقیق

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

من پسرم ولی دارم حقوق میخونماگه شرایط روانی جسمانی و توانایی خرج بچه رو داشته باشی اره بهت میدن

هیچ محبت نداره ۸ ساله الان چجور میتونم اینارو بگم لطفا راهنمایی کن من فقط بچمو میخام 

هیچ محبت نداره ۸ ساله الان چجور میتونم اینارو بگم لطفا راهنمایی کن من فقط بچمو میخام

اول از همه باید ثابت کنی میتونی خرج بچه رو بدی

اگه اینو داشته باشی حقت از شوهرت بیشتره

خب اینجا غریبیم این عوضی جلو بقیه خوبه همه تاییدش میکنن

نه دادگاه خیلی پیچیده عمل می‌کنه اینجوری نیست

اول از همه باید ثابت کنی میتونی خرج بچه رو بدیاگه اینو داشته باشی حقت از شوهرت بیشتره

چکار باید کنم چی مدارکی اخه چی سرکاری باید برم ؟؟؟؟ خیلی بی محبته خیلی کتکم زده سنی ندارم عقده محبتشم

نه دادگاه خیلی پیچیده عمل می‌کنه اینجوری نیست

میترسم نفهمن اخه برای همینه پاپیش نذاشتم بچم هنوز خیلی کوچیکه میخام باتحقیق جلو برم که همه حق بچم بامن بشه

چکار باید کنم چی مدارکی اخه چی سرکاری باید برم ؟؟؟؟ خیلی بی محبته خیلی کتکم زده سنی ندارم عقده محبتش ...

بله میفهمم

اول یه وکیل پیدا کن اگه پولشو نداری برو دادگاه اونجا شاید خودشون بهت بدن

بله میفهمماول یه وکیل پیدا کن اگه پولشو نداری برو دادگاه اونجا شاید خودشون بهت بدن

متشکر از درکتون...من پزشک قانونی نرفتم برای کتکاش اونا میفهمن باور میکنن خیلی میزنه محبت نداره؟