2777
2789
عنوان

نی نی یار

68 بازدید | 5 پست

خدا لعنت کنه آدم هایی که جنسیت خودشونو میفروشن و بی ارزش می کنن

زنی که به جنس خودش رحم نکنه رو باید فقط بهش گفت ماده مثل همون مردای عوضی که نر خطاب میشن

نی نی یار شما تاپیک هایی که گزارش میزنن رو حداقل عنوانشو بخونید شاید از روی لجاجت گزارش خورده

بحثم فقط تاپیکم که ترکیده نیست

زن نماهای بی شرف سایته که از زن بودن فقط اسمش رو یدک میکشن و هرجا تاپیکی با عنوان زن و مشکلات زنان بوده رو گزارش زدن

فکر میکنید ماها حرف نزنیم صدامون در نیاد دیگه کشور امن و امان میشه؟؟؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

@niniyar‍ 

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کاری با من نداری باید بگم موضوعت چی بود و اعتراضت چی بود؟

دختر ۱۱سالم رفته بود بیرون و ی ماشین با دوتا سرنشین مرد بهش گیر دادن چرا روسری نپوشیدی

همین نه چیزی کمتر نه چیزی بیشتر

دختر ۱۱سالم رفته بود بیرون و ی ماشین با دوتا سرنشین مرد بهش گیر دادن چرا روسری نپوشیدیهمین نه چیزی ک ...

خوب شماره پلاکش رو برمیداشتی میدادی کلانتری همونجا هم داد و بیداد میکردی تا فرار کنن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خوب شماره پلاکش رو برمیداشتی میدادی کلانتری همونجا هم داد و بیداد میکردی تا فرار کنن

من نبودم دوتا دخترام تنها بودن