2777
2789

منظورم اون دسته خانومایی هست که توی خونه پدری رابطه پر محبتی با پدرتون نداشتید  محبتی از مرد های زندگیتون (پدر ، برادر، عمو و..) ندیدید حمایت مالی هم نمیشدید از نظر لباس و لوازم و تفریح و مسافرت 

کلا هیچیه هیچی

این شرایط چه آسیب هایی توی آینده بهتون زد ؟  تونستید خودتون رو از اون وضع نجات بدید شغل و تحصیلاتی داشته باشید ( با توجه به اینکه حمایتی نمیشدید ) ؟ 

الان توی زندگی متاهلی تون چه طورید ؟ خوشبختید یا همون شرایط ادامه داره ؟  همسرتون هم بهتون توجهی نمیکنه یا که نه ؟ شرایط مجردیتون رو به اصطلاح توی سرتون نمیزنه؟  اونایی هم که مجردید بگید 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

اگه مجردی و می تونی بری روانشناس برو. من نرفتم و با یه خودشیفته ازدواج کردم. روانشناس میگه تو مرد خو ...

دقیقا آره 👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدر و مادرم جدا شدن هیچ وقت مهر پدری ندیدم از بابام فقط میترسم طوری که الان اسمش میاد پنیک میشم خداروشکر ازدواج کردم شوهرم مرد خیلی خوبیه تمام کمبود محبتم جبران کرده همه جوره هوامو داره نشده سرکوفت بزنه تا حالا ولی هنوز وقتایی که محبتش به پسرمون میبینم که چجوری بهش عشق میورزه راستش دلم میگیره از اینکه من همچین محبتی هیچوقت احساس نکردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من ۲۰ ازدواج کردم که فقط ازشون دور باشمالانم شانس ندارم گیر افتادم تو ساختمون پدرشوهر

رابطه تون با همسرتون خوبه ؟ همون بی توجهی های خونه پدرتون ادامه داره یا نه بهتون واقعا توجه میکنه

من پدر و مادرم جدا شدن هیچ وقت مهر پدری ندیدم از بابام فقط میترسم طوری که الان اسمش میاد پنیک میشم خ ...

خدا رو شکر 

رابطه تون با همسرتون خوبه ؟ همون بی توجهی های خونه پدرتون ادامه داره یا نه بهتون واقعا توجه میکنه

نه یه سری بی توجهی ها هست ولی حداقل با شکم سیر میخوابم

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

سلامت روانمو از دست دادم 

به شدت توی دانشگاه فعال بودم 

شغلم مرتبط نیست الان با رشتم ولی تونستم خرج خودمو تامین کنم تا حدودی 

کلا هم خواستگاری نداشتم با این سن 

ولی شوهر دوستامو دیدم واقعا توشون مورد مناسب نیست و کلا قیدشو زدم 

دوست پسر هم نداشتم تا حالا چون اگه میفهمیدن منو میکشتن 

تنها راه نجات خودمم، ببین مهم نیست کدوم دانشگاه میری فقط از همون اول برو سرکار و ارز جمع کن ، معدلتو بالا نگهدار که برای ارشد مهاجرت کنی و بتونی بری پیش تراپیست 

من متاسفانه کسیو نداشتم راهنماییم کنه و سر تمکن مالی که به سفارت باید نشون میدادم گیر کردم و حمایت کسیو نداشتم سر همین چند سال گپ تحصیلی خورد بهم و الان مجبورم ارشد ایران بخونم 

ولی تو اشتباه منو نکن 

تا جدا نشی ازشون ، تراپیست نمیتونه زیاد کمک کنه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلامت روانمو از دست دادم به شدت توی دانشگاه فعال بودم شغلم مرتبط نیست الان با رشتم ولی تونستم خرج خو ...

نمیترسی که اگه جدا بشی بیافتن دنبالت اذیتت کنن؟

بعد آخه کار بیرون هم حتی باید رضایتشون باشه که بشه پول جمع کرد

من اینقدر بهم گفتن حق نداری حق نداری بهمان و برای همه چیز باید اجازه بگیری و ... که واقعا میترسم مستقلانه به دیدگاه خودم عمل کنم

سلامت روانمو از دست دادم به شدت توی دانشگاه فعال بودم شغلم مرتبط نیست الان با رشتم ولی تونستم خرج خو ...

دقیقا منم کم کم دارم سلامت روانم رو از دست میدم دارم از همه مردها متنفر میشم بنظرم موجودات خودخواهی هستن که فقط به فکر خودشونن الهی همیشه موفق باشی هیچ وقت محتاج کسی نباشیم برای منم دعا کن بتونم دانشگاه قبول شم بتونم خودم و مامانم اینا رو نجات بدم واقعا 

نمیترسی که اگه جدا بشی بیافتن دنبالت اذیتت کنن؟بعد آخه کار بیرون هم حتی باید رضایتشون باشه که بشه پو ...

من تو خونه دارم کار میکنم 

برای بقیه اپلای میکنم، برای شرکت ها هم بصورت آنلاین کار میکنم بعضی وقتا 

وقتی مهاجرت کنید از ایران دیگه نمیتونن بیفتند دنبالت

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من دیدم تو اطرافیان که اون دختر در آخر کسی رو جذب میکنه که شبیه برادر و پدرش بوده.با همون خصوصیات

نمی‌دونم ولی فکر میکنم انگار اونایی که توی خونه پدری زندگی خوبی داشتن تروماهای کمتری دارن این باعث میشه بهتر انتخاب کنن