2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه هیچکس بجز من دوسش نداره🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 45 پست
این که فقط شما دوسش داری اصلا خوب نیست.ایپا به محض اینکه کوچکترین توجهی از پدر و مادرشون ببینن گربه ...

اگه واقعا قراره این اتفاق بیوفته ایکاش قبلش بمیره

ازش همچین رفتاری ببینم جوری تنهاش میذارم و از چشمم میوفته که خدا میدونه

دقیقا منم الان همینو گفتم.اینا ظرفیت خیلی کمی برای محبت و ایثاری که دیگران در حقشون می کنن دارن

بعضیا دارن اتفاقا سفت خونواده زنشون میچسبن بعضیام مثل شانس من و شما یهو بالا میارن

لایک نکن خواهر من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همین اندازه که عاشق جاریمه همون اندازه هم دخالت می‌کنه و اذیتش میکنه

بیا دیدی همش اعصاب خوردیه ، برو خداروشاکر باش دعا کن واس همه دخترا ی مادرشوهری که بچشو دوست نداره نصیبشون شه مخصوصا من🤣

اگه واقعا قراره این اتفاق بیوفته ایکاش قبلش بمیرهازش همچین رفتاری ببینم جوری تنهاش میذارم و از چشمم ...

خدا نکنه اینطور باشه منظورم این بود که زیاده روی نکنی.مواظب باش که نقشت تو زندگیش تغییر نکنه.شما همسرش هستی و نباید مامانش بشی.نمی دونم متوجه شدین چی می گم؟؟

بیا دیدی همش اعصاب خوردیه ، برو خداروشاکر باش دعا کن واس همه دخترا ی مادرشوهری که بچشو دوست نداره نص ...

خیلی اعصاب خوردیه مثلا جاریم همیشه تو دلش میگه وای چقدر دوسم داره و عاشقمه مادر شوهرم 

بعد یهو سر یه بحثی پوستشو می‌کنه اونم دلش میترکه

بیا از معایبش بگو یکم آروم شم

ببین شوهر من چون وابسته نیست ب خانوادش من اذیت نمیشم اصلان ،اما اونا به شدت پیگیرشن خدا نکنه ی چیزیش بشه ،مادرشوهرم فکر میکنه این هنوز ۵ سالشه 🙄

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠

بعضیا دارن اتفاقا سفت خونواده زنشون میچسبن بعضیام مثل شانس من و شما یهو بالا میارن

من می دونم اشتباهاتم کجا بوده.محبت ندیده بود من حس می کنم به جای اینکه همسرش باشم شده بودم مامانش.تا کمبود محبتشو جبران کنم این اشتباه بود

خدا نکنه اینطور باشه منظورم این بود که زیاده روی نکنی.مواظب باش که نقشت تو زندگیش تغییر نکنه.شما همس ...

نه اتفاقا من فقط بعنوان یه دختر که اومده تو زندگیش دوسش دارم و عشقمو کامل نشون نمی‌دم 

اتفاقا اصلا از خواسته هام و توقعاتم کم نکردم و نخواهم کرد 

بالاخره خودمون می‌دونیم آقایون سریع پررو میشن و بهشون نمیسازه 

انگار پدر و مادر نداره خودش باید تلاش کنه زندگیشو بسازه

من می دونم اشتباهاتم کجا بوده.محبت ندیده بود من حس می کنم به جای اینکه همسرش باشم شده بودم مامانش.تا ...

من که فرصتی نکردم ...همش ۴ماه از عقدم میگذره...دلم خونه 

لایک نکن خواهر من