2777
2789
عنوان

پسر شش سالم بیش از حد لجباز

141 بازدید | 16 پست

6 سالشه فقط

از دستش نمیدونم چکار کنم

لجبازه دست بزن داره

کتک میزنه اونم کتک میخوره

خودش ناراحت میشه چرا می زنید

ولی اگه یه حرف باب میلش نباشه شروع میکنه زدن 

یا فحشای بدی میده

فحاشی میکه

نگین از داخل خانواده یاد کرفته 

دوتا خواهر بزرگتر داره اونا خیلی اروم بودن ولی پسرم خیلی لجبازی میکنه

در مونده شدم

فکر نمی کردم بچه من اینحوری شه هیچوقت

امشبم سر یه هم زدن تخم مرغ که میخاست خودش بپزه کلی قشقرق به پا کرد

با کابل شارژر زد تو دستم

منم عصبی شدم زدمش😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تو نیستی الان همه اینجوری شدن

نمی دونم نسل جدید که حکمتیه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

عزیزم کتک زدن و رفتار متقابل باعث میشه این رفتارهاش شدت بیشتری بگیره حتما ببرش پیش روانشناس کودک

خیلی بد میزنه

یه چک زد که جاش سوخت

بعدش اومد با کابل زد

فحش داده بود گفتم ازین فحشا بدی بد می بینی

اینکه دوتا دخترت آرومن به این معنا نیست که پس پسرت از خودتون یاد نگرفته ممکنه هم واقعا از خودتون یاد گرفته باشه

شما رفتارهاتونو اصلاح کنید شاید اون هم بهتر شد

کتک فقط درد جسمی نیست به بچه آسیب روحی هم میزنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه وقتی به دنیا میاد نمیدونه لج چیه از بس با بچه ها لج میکنید و به حرفشون گوش نمی‌دید لج بازمیشن هم ...

خیلی تلاش میکنم به اینجا نرسه

میخاست تخم مرغ بپزه منم کنارش بودم

فقط قاشق یکم زدم به تخم مرغ اینجوری کرد

کاش می تونستم برماینجا مشاور پیدا نمیشهمگر آنلاین مشاوره بگیرمیه کم قبل با خواهرس الکی دعوا کرد و شر ...

اصلا کتکش نزنید 

شما صبوری کنید 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

اینکه دوتا دخترت آرومن به این معنا نیست که پس پسرت از خودتون یاد نگرفته ممکنه هم واقعا از خودتون یاد ...

اینجا فامیلا زیاد دور همن هیتن

منم با فامیلام همسایه ام

اینم میره برای بازی

نمیتونم جلوشو بگیرم

فحشا رو از اونا یاددگرفتع

ولی کلا انگار به بازی های خشن و دزد و کارتونهای جنگی علاقه داره(کع اجازه نمبدم البته) 

قصه بافی میکنه درکورد دزد و پلیس و جن

فقط 6 سالشه نمیدونم چکار کنم 

خیلی درمانده شدیم

خیلی تلاش میکنم به اینجا نرسهمیخاست تخم مرغ بپزه منم کنارش بودمفقط قاشق یکم زدم به تخم مرغ اینجوری ک ...

می‌دونم الان و امشب و نمی‌گم معلومه وقتی لج می‌کنه یه مشکلی وجود داره منظورم اینه تا مدرسه نرفته بیشتر براش وقت بذار چون واقعاً بزرگتر میشن بچه ها خیلی کنترل شون سخته ببین بهترین مشاوران بری آخرسر خودت باید بهش کمک کنی باید براش وقت بذاری باهاش بازی کنی باهاش حرف بزنی و به حرفش گوش بدی بهت قول میدم خوب میشه 

اینجا فامیلا زیاد دور همن هیتنمنم با فامیلام همسایه اماینم میره برای بازینمیتونم جلوشو بگیرمفحشا رو ...

نمیدونم ولی فکر هم نکنم کتک چیزی رو حل کنه

من تو خانواده‌ای بزرگ شدم که فکر می‌کردن کتک یه روش تربیت بچه‌اس هیچکدوممون با کتک با ادب نشدیم برعکس هم شد

بچه یه بار میخوره میترسه دوبار میخوره دفعه سوم تو روت وایمیسته از خودش دفاع میکنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیدونم ولی فکر هم نکنم کتک چیزی رو حل کنهمن تو خانواده‌ای بزرگ شدم که فکر می‌کردن کتک یه روش تربیت ...

این میزنه

ما خیلی صبوری میکنیم ولی بدجور میزنه

مثلا یه حرفی باب میلش نباشه شروع میکنه