2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما افسرده هستید و به همین دلیل اینقدر از همسرت نفرت داری. حتما به روانپزشک مراجعه کنید

الان دیگه از شوهرم متنفر نیستم از پدر شوهرم متنفر شدم 

روانپزشکی هیچ کاری نکرد گفتم که چها پنج یال داروی اعصاب خوردم خوب نشدم که هیچ  بدترم شدم

شوهرت وشع مالیش چطوره اخلاقای خوبش چیا هستن؟مادرت واقعا گناه گردنشه لعنت به این تفکر مزخرفشون ابرو میره ابرو میره به درک بره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
شوهرت وشع مالیش چطوره اخلاقای خوبش چیا هستن؟مادرت واقعا گناه گردنشه لعنت به این تفکر مزخرفشون ابرو م ...

وضع مالیش خوب نیست ولی اخلاقش خوبه منو دوست داره ولی من رفتارای پدرش روی مخمه همیشه

به نظرم شما افسرده هستید و به همین دلیل اینقدر از همسرت نفرت داری. حتما به روانپزشک مراجعه کنید

برای بهتر شدن اول باید بری پیش یه روان‌درمانگر خوب که بتونه کمکت کنه درد و دل کنی و آروم بشی. سعی کن رفت و آمد به خونه پدرشوهرت رو کم کنی تا کمتر فشار روانی داشته باشی

روزانه یه کار ساده مثل پیاده‌روی کوتاه یا نوشتن چیزای خوب انجام بده تا ذهنت آروم بگیره.هر وقت افکار بد اومد، نفس عمیق بکش و به خودت بگو فعلاً فقط به امروز فکر کن.دنبال چند نفر باش که بفهمنت و حمایتت کنن حتی اگر یک دوست ساده باشه

به خودت سخت نگیر و بدون که مقصر اتفاقات گذشته تو نبودی

کم‌کم با کمک روان‌درمانگر و همین راه‌ها حالت بهتر میشه و می‌تونی زندگی خودت رو بسازی.