2777
2789
عنوان

یه خوابی دیدم

94 بازدید | 12 پست

من چن شب پیش طرفای صبح خواب دیدم یه دختر بچه ی معلول ک نمیتونست حرف هم بزنه،ازم درخواست کمک میکرد

هی میخواست حرف بزنه ولی نمیتونست

حتی (خیلی ناراحتم ک اینو میگم🥲) ولی داشت به پام میوفتاد ک کمکش کنم و از ویلچرش افتاد زمین من اون لحظه از خواب پریدم

بعد ک بیدار شدم اینطوری یادم اومد ک اون داشت برا داداشش کمک میخواست

ینی میخواست به داداشش کمک کنم

ولی یادم نبود ک تو چ زمینه ای

از اون روز کلا فکرم درگیره

اطرافمم چنین موردی نبوده ک کمک کنم

تو اینستا اینا هم ندیدم ک بگم فکرم مشغول بوده برا همین خواب دیدم

شما جای من بودین چیکار میکردین؟🥲

خیره

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب دم صبحم شنیدم بی سر و ته نیس البته ملاکم نیس دیدید یه سری خوابا انقدر قاطی پاتیه نمیفهمی چیه ولی خب به نظرم اگه واضح بوده واستون پیگیر بشید از کسی که تعبیر خواب بلده شاید یه مفهومی داشتهه

کسی تو اطرافتون نیست دوستی آشنایی که برادر مریض داشته باشه یا مشکلی که به دست شما باز بشه.شاید دلیل اینکه اون خواهر فلج بوده تو خواب اینه که کاری ازدستش برنمیاد درحالت عادی

خواب دم صبحم شنیدم بی سر و ته نیس البته ملاکم نیس دیدید یه سری خوابا انقدر قاطی پاتیه نمیفهمی چیه ول ...

خیلی خیلی فکرم درگیره

از اطرافیانمم پرسیدم ک شاید اونا همچین کسی رو بشناسن

چشم حتما

کسی تو اطرافتون نیست دوستی آشنایی که برادر مریض داشته باشه یا مشکلی که به دست شما باز بشه.شاید دلیل ...

راس میگین از این جهت نگا نکرده بودم

کسی نیست ولی بازم بیشتر فک میکنم ممنونم