2777
2789

سلام عزیزم.ان شاءالله موفق باشن.

کلاس چندم

کدوم شهر هستید

چ کلاسایی یا کتابایی خوند؟ خدا خیرتون بده ممنون میشم معرفی کنید

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط نزنه فقط اونایی که مطمئنه درستن رو بزنه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

سلام عزیزم.ان شاءالله موفق باشن.کلاس چندمکدوم شهر هستیدچ کلاسایی یا کتابایی خوند؟ خدا خیرتون بده ممن ...

الان که دیگه فرصتی برای خواندن و کلاس رفتن نیست چند روز دیگه آزمون هست 

اول سوالای ساده ترو بزنه بعد اگه وقت اضافه داشت روی سوالای سخت تر وقت بذاره چون امتیازشون یکیه و اینکه مدیریت زمان خیلی مهمه به هیچ وجه روی یه سوال زمان زیادی نذاره اگه حل نشد بره سوالای بعدی یا سوالی که می‌دونه زمان بره رو بذاره برای بعد اگه وقت اضافه آورد

گزینه ها رو اشتباه وارد نکنه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

سلام عزیزم.ان شاءالله موفق باشن.کلاس چندمکدوم شهر هستیدچ کلاسایی یا کتابایی خوند؟ خدا خیرتون بده ممن ...

اگه برای ششم می‌خواید هوش کمپلکس از بهترین کتاباست البته ببخشید من جواب دادم گفتم شاید مفید باشه🙏

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم