2777
2789

خب وقتی والدین سختگیر باشن بچه هم مخفی کاریش زیاد میشه

وقتی والدین هی به بچه ۵، ۶ ساله میگن چرا جوابشو فلانیو ندادی تو مهمونی ، جواب سلام هارو بده ، چرا فلان لحجه رو داری ، چرا مرتب میست لباست ، چرا فلان خرف رو زدی و.... خوب معلومه بعدا براش مهم میشه بقیه چه نظری براش میدن و چه فکری دربارش دارن 

وقتی درمیان میگن بچه فلانی اینطوره چرا تونه 

بچه فلانی درس میخونه چرا تو نه ، خوب معلومه اعتماد به نفسش میپوکه

امید وارم این تاپیکو مامانو بابام بخونن 

وادین عزیز بچه ک از تو شکم مامانش اینجوری نبوده که ، این شما بودین که با تربیت غلط خوتون بچه رو اینجوری بار اوردید ، هر کنشی یه واکنش داره ، الان بچه بزرگ شده دارید پاسخ تربیت های غلط اون موقع تون رو تو رفتارش میبینین

پس بیایی قبول کنین قسمت اعظمی از این مشکل مال خودتونه نه فقط بچه

کااش یکم درکتونو بالا میبردین و حرف های بچه رو هم قبول میکردین،  واقعا جای تاسف داره که همه مشکلات رو میگین خودت اینطور شدی و تقصیر خود بچه میندازین

حالا منه خر بدای اینکه یدفعه این بزرگواران ناراحت نشن اینارو نگفتم بهشون ولی اونا هرچی مشکل شخصی خودم بود رو به روم آوردن چون دیگه کم اورده بودن و نمیدونستن چی بگن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حقیقته 

من خانوادم تو عمرم یه بار نگفتن چرا اینو پوشیدی چرا دیر اومدی تو گوشی به چی میخندی با کی بودی 

منم تو عمرم از رد فلگشون رد نشدم

ولی اگه گیر میدادن منم حتما حساس میشدم یه کارایی میکردم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

و پیامی که بچه برداشت می کنه:

تو خوب نیستی

تو کافی نیستی

تو توانمند نیستی

نظر تو مهم نیست نظر دیگران مهمه

تو خودت هم مهم نیستی چه برسه نظر و سلیقه ات

تو عرضه هیچ کاری رو نداری همه زدن و بردن و خوردن تو هنوز از همه عقب تری