2777
2789

مدرسه بزرگسالان خودش قراره برای خواهرم مستمر ۲۰ رد کنه 

اما میگه شیمی رو اینقدر بد دادم حتی ۶ هم نمیشم 

میشه تک ماده کرد؟

نه باید حداقل 7 باشه نمره کل

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تا حالا استفاده نکرده مطمئن هستین عزیزم؟با توجه به قوانینی که هرروز ایجاد میکنند

من شرایط خواهرتون رو نمیدونم

اگر ۱۹ سالش ایناست

خب قبلا میتونست تک ماده کنه ک اصلا مدرسه بزرگسالان کشیده نشه کارش

اگر نه کلا درس رو ول کرده بوده

بزرگسالان خونده

و از تک ماده نهایی استفاده ایی نکرده قبلا

بعله میتونه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اخه عزیزم برای تک ماده مگه نباید نمره کابی حداقل ۷ باشه

نه دیگه اونا که زیر ۷ باشن میرن برای شهریور ولی اگر سالانه باید ۱۰ باشه و از تک‌ماده استفاده نکرده باشه ، می‌تونه استفاده کنه . اگر سالانه زیر ۱۰ باشه برگه هم زیر ۷ باشه دیگه کاری نمیشه کرد و طرف مردوده

سالانه بالای ۱۰ برگه ۷ قبولی 

اگه ۶ گرفتی و مستمر ۲۰ میتونی تک ماده بزنی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

من شرایط خواهرتون رو نمیدونماگر ۱۹ سالش ایناستخب قبلا میتونست تک ماده کنه ک اصلا مدرسه بزرگسالان کشی ...

من دوازدهمم اگه درسم رو بیفتم و نخوام تک ملده بزنم کارم ب بزرگسالان میکشه؟؟؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

من دوازدهمم اگه درسم رو بیفتم و نخوام تک ملده بزنم کارم ب بزرگسالان میکشه؟؟؟

مگه مرض داری تک ماده نزنی 😁😁😁

دیپلم خرداد رو ول کنی بری شهریور امتحان بدی

اگر شهریور کسی بیوفته

بره دی

بزرگسالانه دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥