2777
2789

الان که 22-23 سالمه تمام تمرکز و انرژی و وقتم رو خرج خودم کنم 

به بدن و زیبایی و اعتماد بنفس و سلامت روانم بیشتر از بود و نبود یک پسر در زندگیم اهمیت بدم

و اینکه رسیدن به استقلال مالی و عاطفی یک زن در زندگی به مراتب مهم تر از عشق های فانی امروزیه 

من معتقدم یک زن سالم ، مستقل و با اعتماد بنفس که خودش رو دوست داره انقدر حس ارزشمندی درونش وجود داره که خوشبختی خودش رو به ازدواج‌گره نمیزنه

و فکر و ذکرش این نیست که " وای ترشیده شدم" یا " بدبخت شدیم پسرا بگیر نیستن" 

و خوشبخت ترین زن هایی که میشناسم خوشگل ترین ها ، با سیاست ترین ها و حتی پولدارترین ها نیستن

بر طبق چیزایی هایی که دیدم خوشبخت ترین و قدرتمند ترین زن ها اونایی هستند که ارزش خودشون رو میدونن و حرمت نفس و خودآگاهی بالایی دارن!

همونطور که توی قران گفته شده: هر انسانی که ارزش خودش رو نشناسه هلاک و بدبخت میشه!

خانم های عزیز قصد من اصلا مردستیزی نیست و معتقد نیستم که ازدواج چیز بدیه؛ بلکه عشق دوطرفه و پاک واقعا قشنگه!

اما اگر این عشق و احترام دوطرفه و سالم رو نتونستید پیدا کنید ترشیده یا بدبخت نیستید!!! ارزش و شخصیت یک زن فقط با بودن در کنار یک مرد" معنا" پیدا نمی کنه، این شخصیت و ارزشمندی قبل ازدواج هم درون شما وجود داشته!!!

لطفا به حرف خالق خودتون گوش بدید و ارزش خودتون رو بشناسید !

*من واقعا خشمگین ، ناراحت و نگرانم از موج بی اعتماد بنفسی که درون دختران ایران شکل گرفته که دختر 1۷ ساله فکر میکنه ترشیده اس! 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است:)