2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا راهنمایی کنن

198 بازدید | 13 پست

سلام. 

من مجردم. چند سال پیش موضوع بکارت منو حساس کرده بود منم به طریقی فهمیدم یا به نظرم اومد که من اون عضو رو ندارم. تا حالا رابطه نداشتم و قطعا قبل ازدواج نخواهم داشت. فقط تو کودکی بهم تجاوز شده و نوجوون هم که بودم خ.ا داشتم متاسفانه اما اون تجاوز کامل نبوده طوری که یادمه و یادمم نمیاد هیچوقت خونریزی نامعمولی داشته باشم که نشونه ی آسیب به بکارت باشه. 

حالا نگران اینم که وقتی ازدواج کردم خونریزی اتفاق نیفته چون انگار مانعی اونجا وجود نداره، و همسرم بهم شک اشتباه کنه. 

پیشنهاد پزشک هم ندید لطفا چون خودم که میدونم رابطه نداشتم اما اون پزشک ممکنه بی سواد یا بی دقت یا بی اخلاق باشه و دلالت بر رابطه کنه. 

ممنونم.

بعضی پرده ها اصلا خونریزی نداره و حتی با رابطه هم پاره نمیشه با زایمان پاره میشه شاید مال تو از اوناست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی خودت میدونی دردت چیه؟

به خ ا هیچ ربطی نداره اگه چیزی داخل نشده

والا خونریزی هم مال وحشی گری و بد رابطه داشتنه شما اگه با پیش نوازی و ملایم انجامش بدین دفعه اول خیلی احتمالش کمه خونریزی کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

برو معاینه کن خودتو خلاص کن 

از فکرای الکی راحت میشی

ینی چی دکتر بی سواد و بی اخلاقه 

برو یه دکتر خوب

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

پرده اصلا از ماهیچه یا چیز دیگه نیست که مورگ داشته باشه که بخواد خونریزی کنه این خون ریزی به دلیل پارگی پرده نیست بلکه به دلیل مویرگ های اطراف واژن هست که به دلیل فشار شخص مقابل و استرس شما بسته میشن و با فشار زخم ایجاد میشه و خونریزی ممکنه اتفاق بیافته 

پرده اصلا از ماهیچه یا چیز دیگه نیست که مورگ داشته باشه که بخواد خونریزی کنه این خون ریزی به دلیل پا ...

خدا رو شکر. به نظرتون میتونم همینارو برای همسرم توضیح بدم؟ مثلا قبلش؟ یا بعدش؟ 

آهان. میتونم همینو به همسرم توضیح بدم؟

ببین ازمایش ازدواج که میدین خودشون اونجا کلاس دارن برای اقایون و خانما جدا جدا توضیح میدن کامل نگران نباش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲