2777
2789
عنوان

چرا بهش برمیخوره

86 بازدید | 12 پست

شوهرمو میگم .میشینه تو خونه میگه تو مگه تو خونه چیکار میکنی.حالا بچه ها میگن بازم کلاسای مختلف بنویس مارو شوهرمم میگه پیگیر بشو منم گفتم آره دیگه من تو خونه کاری نمیکنم ولی همش بیرونم شدم کارگر بدون حقوق برگشته میگه من کارگر کارت حقوق که دست توئه منم گفتم مگه حقوقو دادی میره تو جیبم خرج میکنم که منتش سر منه سریع میگه مگه تو جیب من میره میگم تو تیکه به من میندازی بعد طلبکارم هستی. میگه بچه هارو میبری کلاس کاری نمیکنی که ماشین انداختم زیر پات پیاده نمیری که کلا منتاشو گذاشت سرم 

چرا دعوا دارید باهم..

زندگی مشترک همین چیزاست دیگه..منتی نباید سر هم بزارید..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دعوا دارید باهم..زندگی مشترک همین چیزاست دیگه..منتی نباید سر هم بزارید..

واقعا ارزش زحمتی که من میکشم نمیدونه.هر روز من بیرونم برای برای کلاس بردن بچه ها دو تا بچه دارم.تازه دو تا کلاس دیگه هم باید ببرم آخرشم بگه مگه چیکار میکنی ماشین زیر پاته.خدایی بعضی وقتا هم از اینهمه بیرون رفتن و ماشین سوار شدن خستم کرده

واقعا ارزش زحمتی که من میکشم نمیدونه.هر روز من بیرونم برای برای کلاس بردن بچه ها دو تا بچه دارم.تازه ...

خوب راس میگه ماشین زیرپاته با پا که نرفتی شد حکایت مامان من لباسارو میندازه تو ماشین لباسشویی میگه لباسارو شستم هی

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
خوب راس میگه ماشین زیرپاته با پا که نرفتی شد حکایت مامان من لباسارو میندازه تو ماشین لباسشویی میگه ل ...

اشکالی نداره شما هم ازدواج کردی میبینیم چجوری زندگی میکنی

واقعا ارزش زحمتی که من میکشم نمیدونه.هر روز من بیرونم برای برای کلاس بردن بچه ها دو تا بچه دارم.تازه ...

متاسفانه اکثر مردها اصلا این کارها رو درک نمیکنن. یه مدت که انجام ندی گردن خودش بیفته میفهمه که اونقدرا هم آسون نیست. حق داری که شاکی باشی. 

اکثرا تا وقتی مرد بچه هست یه مدرسه میره بعدش هم مامانش تر و خشکش میکنه وقتی هم که ازدواج میکنن یه سرکار میرن بعدش زنش تر و خشکش میکنه. بعدش هم کلی منت میذارن که من سرکار میرم یکی نیست بشون بگه خب بشین تو خونه ببین خودت چجوری میخوای بدون پول زندگی کنی. 

برو با نمیگه این همه زن بدبخت کسی نیس خرجیشونو بده داره ناشکری میکنه

پس تو از اون آدمایی هستی که حاضری تحقیر بشی تو سری بخوری منت سرت بزارن ولی خرجیتو بدن.من همچین چیزیو تو زندگی قبول نمیکنم.خرجی هم برام نکرده که به خاطر این طلبکار بودنش شکرگزارم باشم

پس تو از اون آدمایی هستی که حاضری تحقیر بشی تو سری بخوری منت سرت بزارن ولی خرجیتو بدن.من همچین چیزیو ...

خرجی برات نکرده؟ پول غذا و لباس و اون ماشینی که بچه هارو باهاش میرسونی و پول کلاسارو عمه من که نمیده

خرجی برات نکرده؟ پول غذا و لباس و اون ماشینی که بچه هارو باهاش میرسونی و پول کلاسارو عمه من که نمیده

هه.ماشین و خونهدای که خرید از نپوشیدن و نخوردن ما بود خیالت راحت با حقوق کارمندی و بریز و بپاش نمیتونست اینارو بخره

هه.ماشین و خونهدای که خرید از نپوشیدن و نخوردن ما بود خیالت راحت با حقوق کارمندی و بریز و بپاش نمیتو ...

خوب عزیز من اگه نخوردین نپوشیدی واسه خودتون بوده چون خودتونم دارید ازش استفاده می‌کنید منتی نمیمونه