2777
2789

واکنش درست چیه واقعا ؟مادرشم چیزی نمیگه چون خودشدل داره دسمالی و دهنی بچشو بخوره فک میکنه بقیه هم دل دارن

دیشب مهمون داشتیم ظرف شیرینی تر گذاشتم رو میز برم چایی بیارم پخش کنم ،نشست همه رو دونه دونه انگشت مالی کرد

جز دونفر دیگه هیچکس شیرینی برنداشت 

میوه هم اول پخش کردم بعد گذاشتم‌رو‌میز نشست جلو ظرف همه رو دسمالی کرد هی میوه هارو بالا پایین کرد گاز زد گذاشت کنار دیگه کسی دوباره میوه برنداشت 

چایی هم با نقل و خرما و قند اوردم بازم نشست همه اونارو دسمالی کرد یکسره هم دستش یا تو دهنش بود یا دماغش ،،بخاطر همین اکثرا چیزی برنداشتن

خیلی ناراحت شدم واقعا دوس داشتم همه مهمونام هرچی میارم بخورن😢

موقعیت سختیه آدم نمیتونه چیزی هم بگه

یکی براش میذاشتی بقیه رو از جلو دستش برمیداشتی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم میگم عه فلانی بچه رفت تو شیرینیا 

یا با زبون بچگونه میگم عه نی نی شیرینا رو دیگه کسی نمیخوره 

بزار برات بزارم تو بشقاب بخور 

یا به مامانش میگم فلانی بچه ات شیرینی میخواد براش بزار تو بشقاب بقیه رو برمیدارم تعارف میکنم یا از جلو دست برمیدارم

پیج 

چقدر بی ادبانه بود رفتار مادرش میگیم اون بچه است مادرش هم بچه بود که نکرده از هر کدوم یه دونه بذاره تو ظرف بگه بچه بشین میش من اون گوشی لامصبم بده به بچش سرش گرم بشه خدا وکیلی بعضی ها مامان نکن و کلا یاد ندارن اینگار صاحب خونه باید قشنگ و رک بگه خانم اگه دوست داریی بچت و جمع کن فاتحه خوند به همه چی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

به مامانش بگو محترمانه.

بگو: عزیزم ببخشیدا ولی مهمونا ممکنه حس خوبی نداشته باشن وقتی ببینن کسی خوراکی‌ها رو با دستمالی میکنه.

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️

ماهم ی مهمون داشتیم همیشه ی قندون دو قندون شکلات دور ریز داشتیم  بقیه خوراکی ها هم همینطور

سیب گاز زده شیرینی دست مالی شده  سرو صدا هم که جای خود

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی

وقتی گل شیرینی این کار کرد بقیه نمیذاشتی رو میز 

اول بشقاب میوه خوری پخش میکردی بعد بافاصله میوه می اوردی تعارف همه میکردی همه که برداشتن می‌داشتی روز میز 

بعد هم این جور وقتها سریع بپر  یه بشقاب بردار و ظرف شیرنی ببر سمت یه صندلی بگو خاله جون بیا اینجا بشین . هر کدوم دوست داری بردار بذار در بشقاب ات بخور و...

موقعیت سختیه آدم نمیتونه چیزی هم بگهیکی براش میذاشتی بقیه رو از جلو دستش برمیداشتی

من گفتم بیا برات بریزم تو پیش دستی گذاشتم جلوش 

ولی اونارو خورد بازم‌اومد بقیه رو دسمالی کرد

من گفتم بیا برات بریزم تو پیش دستی گذاشتم جلوش ولی اونارو خورد بازم‌اومد بقیه رو دسمالی کرد

بهتر بود بقیه رو جایی میذاشتی که نتونه برداره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چقدر بی ادبانه بود رفتار مادرش میگیم اون بچه است مادرش هم بچه بود که نکرده از هر کدوم یه دونه بذاره ...

مهمون ما میخواد بشینه  مامانش هی میگه برو بازی کن بدو بدو کن 

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
وقتی گل شیرینی این کار کرد بقیه نمیذاشتی رو میز اول بشقاب میوه خوری پخش میکردی بعد بافاصله میوه می ا ...

من براش جدا ریختم اول گذاشتم جلوش 

ولی بازم رفت سراغ بقیه 

اگه کلا از وسط مجلس برمیداشتم بعد مهمونا میگفتن چ خسیسه سریع برده