2777
2789

من ترازم ۶۵۳۲ شد البته این تقصیر هول شدنم بود سر جلسه و وقت کم آوردن وگرنه بیشتر میشدم رشته ام انسانی به نظرتون رو ۸۰۰۰ میتونم ببندم ؟ 

* قبلا خوندم یه سری کتابارو میتونم رشد بدم درصد هارو تو اون درسا

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

الان چون تجربه داری بنظرم هول نمیشی دیگه و میتونی

امیدوارم بتونم این تنها شانس و امیدم

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ وقت نگو این تنها شانسمه اینجوری ناخواگاه استرس میگیری به خودت اعتماد داشته باش

🥲🕯پس امیدوارم خدا چیز خوبی رقم بزنه