2777
2789

خانمها ببینین حق بامن هست یان 

۲۶سالمه چند ساله ازدواج کردم خیلی ناخاسته و فقط با یکبار باردارشدم مادر همسرم و خواهرش از اون روزی ک من ازدواج کردم فقط تو زندگی منو شوهرم دخالت کردن از اول خاستن کاری کنن من از زندگی شوهرم برم من هم با شوهرم توافق کردم که میرم اما باردار بود ب همسرم گفتم کسی نمیفهمه بچرو میندازیم و من میرم قبول نکرد تو حاملگی شوهرم زندان افتاد و من تنها بودم مادرشوهرم یکبار ب سمتم هجوم اورد منو بزنه ...انقدر اذیتم کردن ک خونریزی کردم اما خداروشکر بچم طوری نشد حتی تو زندان هم مادرشوهرم ول کن نبود میرف ملاقاتی و شوهرمو بر علیه من پر میکرد گاهی دوروز منتظر زنگ همسرم بودم اما زنگ نمیزد چون میفهمیدم باز مادرش رفته ملاقاتی همشون از بارداری من ناراحت شدن شوهرم از زندان اومد و مادرشوهر خواهرشوهرم بازم بهم بی احترامی میکردن دخالت میکنن اسم بچتو باید فلان بزاری زایمانت باید طبیعی باشه و ...چقدر جلوی جاریم ب خانوادم بی احترامی کرد بمن گفت دوزاری اخرین دعوا برا چندشب پیش بود بمن گف بی خانواده برا پسرم حوریه میگیریم گمشو با بچت از زندگی پسرم بیرون ...شوهرم به شدت دهن بینشون هست مادر خواهرش خرجشو میدن و اینک اعتیاد ب قرص داره خودمم احساس میکنم کم اوردم بیشتر دعواها یا بخاطره هرشب مست بودن شوهرمه یا دخالتای خانوادش ادامه...

در اخر ب خواهر همسرم پیام دادم گفتم برا زایمان من نیایید من از لحاظ روحی اصلا خوب نیستم نمیتونم باهاتون روبه. رو بشم روزت خوش بنظرتون کارم درست بود میترسم بیان باز حرفی دخالتی کنن اعصابم بریزه بهم باز پنیک بشم الان چند وقته ارامبخش میخورم تو بارداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید این خانواده ایی ک گفتی ببخشیدا اصلا بچت براشون مهم نیست

فکرتو از اونا ازاد کن

علت این همه نفرت خانواده اش چیه.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.