2777
2789
عنوان

دختر داییم مهاجرت کرده بود کانادا حالا دیروز کلا برای همیشه برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 47 پست

وقتی بدون برنامه، تخصص و شرایط مالی مهاجرت کنی همین میشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا برگشت

وضعیت شغلی و کارهای معمولی مثلا تو شاپ باید هر روز دکور رو مرتب میکرده لباسها رو میچیده و منظم میکرده خب برای کسی که تو ایران مدرس موسیقی در سطح خوب بوده و فوق موسیقی داشته سخت بوده اینجور کارهای عمومی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه ولی خیلی از ایرانی ها هم بودند که راضی بودند دقیقا همونهایی که تو ایران  هم وضعیت خوبی نداشتند یا خیلی وضعیت ضعیفی داشتند میگه اونا معمولا راضی ترن

حالا به پول و اینا کار ندارم.ولی زندگی توی غربت خیلی سخته.

البته خب این هم ایتم دوم بوده عموما کانادا کشور سردی هست و میگه همه تصور میکنند همش تو کلاب و گردشی ولی ما تا 9 شب برسیم خونه حتی با هم نمیتونستیم حرف بزنیم و دوستهامون رو ببینیم هر چند همون دوست اندک اونقدر که مشغول کار بودیم .

چرا مدرکش رو معادل سازی نکرده؟ نمیتونسته برای دکتری اپلای کنه؟

نمیدونم داشتن کارهای دیگه ای میکردن ها ولی دیدن اجاره ها وحشتناکه به پول ما برای یه خونه 70 متری ماهی 130 تومن اجاره میدادن

میگه مادرشوهرش از همون اول گفته پولهاتون که تموم بشه با واقعیت اونجا تازه اشنا میشین. دقیقا هم همین شد پولهاشون تموم شد نتونستن بمونن دیگه و واقعیت ها رو دیدن. هنوز هم میگه مهاجرت خوبه ولی ای کاش تو 18 سالگی با ویزای دانشجویی میرفتم نه تو 40 سالگی....انرژی ادم تو 18 سالگی برای ساختن اینده و زندگیش خیلی خیلی بیشتره

نمیدونم داشتن کارهای دیگه ای میکردن ها ولی دیدن اجاره ها وحشتناکه به پول ما برای یه خونه 70 متری ماه ...

من دقیق اطلاع ندارم ولی اونایی که برای ارشد یا دکتری اپلای میکنن و بورسیه میگیرن، شرایطشون بهتره

هم یه کمک هزینه میگیرن هم با مدرک خود اونجا بعدا بهتر کار مرتبط پیدا میشه

ونکوور جای پولداراس گسی که مهاجرت میکنه ازین محله ها نباید شروع کنه مگر درامد دلاری فوق العاده داشته ...

نه خب اینها میخواستن دوره های موسیقی بذارن و ایرانیا چون اونجا زیاد بودن ولی خب چند دوره هم گذاشتن ها ولی بازم نتونستن ادامه بدن