2777
2789

بچه هام شش ساله و چهار ساله هستن..

محجوبند و هیچوقت نه تا الان کسی را زدن و نه با کسی کاری دارند.عصرا می برمشون تو کوچه دوچرخه سواری خودم هم از دور مواظبشون هستم.امروز یه پسر که چند سال از پسرم بزرگتره از پسرم پرسیده چرا به درخت ها سم نمی زنند و چند تا سوال دیگه که جوابشان را پسرم گفته نمی دونم.محکم زد تو گوش پسرم گفت چرا همش میگی نمی دونم. چندین بار دیگه هم بچه های دیگه زدنشون.

یکبار یه بچه با چوب زده بود تو سر بچم.وقتی ام به مامانشون یا خودشون تذکر میدم منجر به دعوا و آبروریزی میشه...اینهمه بچه بازی می کنند چرا بچه های من باید کتک خور باشن...ای کاش شیطون یا مردم آزار بودن که دلم نمی سوخت...😔😔😔همیشه بهشون گفتم بی آزار باشن و کاری به کسی نداشته باشن...الان پشیمونم...برای این جامعه باید گرگ تربیت کرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا بلد نیستن تربیت کنن بچه هاشون واقعا متاسفم 

همسایمونم داداشم  میزد چهار سال از داداشم بزرگتر بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

باید بهشون از این به بعد یاد بدی اگر کسی زد تو هم بزن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اگه حرف مشاورا رو شنیده باشی همینو میگن چی بگیم به بچه بگیم چاقو بردار بکن تو شکم یارو؟

نه بابا.میگم مثل فیلم هندی طرف میخواد بزنه اون دستش رو میگیره.😄 توی واقعیت چجوری بفهمه اون لحظه داره میزنه اینکارو بکنه؟

اصلا نذار با بچه های دیگه توی کوچه بازی کنن.خودت ببرشون تفریح.

بلاخره که چی

جامعه همینه

خودم معلم مدرسه هستم همه جور بچه ای هست آخرشم باید وارد اجتماع شن همه جور آدمی هست 

اجتماع امروز گرگ می خواد

من اشتباه کردم

بلاخره که چیجامعه همینهخودم معلم مدرسه هستم همه جور بچه ای هست آخرشم باید وارد اجتماع شن همه جور آدم ...

من وقتی بچه بودم اصلا نمیتونستم از خودم دفاع کنم.توی مدرسه بچه های کلاس باهام خوب نبودن و اذیتم میکردن.تا مدتها همینجوری بودم.الان چندساله روی خودم کار کردم.با اینکه خیلی استرس میگیرم ولی اگه یکی بهم زور بگه از خودم دفاع میکنم.دیگه مثل قبل نیستم.

من وقتی بچه بودم اصلا نمیتونستم از خودم دفاع کنم.توی مدرسه بچه های کلاس باهام خوب نبودن و اذیتم میکر ...

خودمم همینطور بودم حتی تو دوران دانشجویی الان تو سن ۳۵ سالگی تازه درست شدم بچه هامم ژنتیکی شبیه خودم شدن