2777
2789

سلام ، همسر من به شدت مخالف کار کردن من هست و میگه که لزومی به کار کردن تو نیست اگه هم میخوای کار کنی بیا پیش خودم و اگه نه برو دنبال کارایی که دوست داری . من از قبل راجع به علاقم نسبت به هنر ( نقاشی ، سفالگری و... ) گفته بودم . حالا بعد یه دعوای خیلی وحشتناک که اخیرا داشتیم و حتی تا مرز های رفتن به دادگاه هم رفتیم  دو روز پیش برگشتم خونه و بهش گفتم یه مدت میام واسه خودت کار میکنم  تا ببینم به قول هایی که داده عمل می کنه یا نه ( مثلا اینکه بیشتر وقت بزاره ، بیشتر پیشم باشه ، سفرای کاری گاها منو ببره با خودش و ... ) حتی به کارفرمام هم رفتم توضیح دادم و قرارداد هام رو فسخ کردم که برام خساراتی هم در پی داشت . حالا هنوز ۷۲ ساعت از قولایی که داده نگذشته به من پیام داده میگه من دارم میرم فلان جا کار مهمی واسم پیش اومده تا یکشنبه نمیام برو خونه مامانتینا اگه میخوای ... میگم پس من کارم رو از کی شروع کنم میگه که بزار برگردم .

یعنی واقعا دلم میخواد سرمو بکوبونم تو دیوار که باز برگشتم ... الان برم پیش مامانم بگم سلام مامان من نرفته برگشتم؟

اصلا چه لزومی داره طی این چند روز تعطیلی بره سر کار اونم تو این چند روز تعطیلی ...

از طرفی مادرخونده اش طی تماسی زنگ زد منو شست پهن کرد که چرا این پسرو انقدر ناراحت میکنی مگه نمی بینی چقدر لاغر شده بعد ازدواج ؟ به جای سرکار رفتن یادبگیر چطوری شوهر داری کنی ...

حرفای مادر خونده اش رو چی به مامانم یا خودش بگم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترجان اولا به مادرخواندش بگو فضولی و دخالتش به تو نیومده دوم به پسرت یاد بده زنشو تنها نزاره بره ا ...

بهش گفتم کاملا محترمانه هم گفتم در نهایت لحنش رو بدتر کرد که وادار شدم تلفونو روش قطع کنم

میتونم بپرسم چرا حق با اونه

اون که داره خرجی را میده 

اگر شما هم خودت درامد داشته باشی بهش کمتر اهمیت میدی(اون اینطور فکر میکنه)

برای همین میخواهد ازش دور نشی و تحت کنترلت داشته باشه

یک مقدار هم تعصبی و حساس شده یک مدتی بی خیال کار بشو که ذهنش ارومتر بشه

مگر به اون درامدت خودت نیاز داری مگر شوهرت همه هزینه ها را پوشش نمیده

بی خیال کار

اون که داره خرجی را میده اگر شما هم خودت درامد داشته باشی بهش کمتر اهمیت میدی(اون اینطور فکر میکنه)ب ...

من این همه سال درس نخوندم که بمونم خونه یا برم زیر سلطه اون ، اگه میخواستم خونه بمونم دیگه درس نمیخوندم احساس می کنم عمرم هدر رفته