2777
2789
عنوان

میخوام ناخن بکارم ولی نمازم بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 64 پست
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی شما

این خانوم گفته میدونه کاشت ناخن با نماز جور درنمیاد ولی میگه چون خدا مهربون پس اوکی شما هم گفتی اگه برا آرامش میخونی به فکر پاداشش نباش یعنی کارش تایید کردی .البته اگه بد متوجه شدم عذر میخوام

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

واقعا؟ یعنی خدا واسش ارزش داره ک من برای نمازکاشت نمیکنم؟ 😍

بله خیلی هم ارزش داره شما بخاطر رضای خدا این کارو نمی کنید یجورای پا روی دلتون میذارید بی شک پیش خدا ارزشمند هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حاجت‌رواباشی ان‌شاءالله 💕التماس دعاعزیزم💚

برای امضاتون حمد خوندم منم دعا کنید شفام رو بگیرم❤️

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عزیزدلم من دوستم ناخنکاره و میگه اکسیژن از طریق رگ های زیر ناخن می‌رسه بهش و به اصطلاح ک میگن ناخن ر ...

من اصلا درمورد این که ناخن و در بیاره هوا بخوره حرف نزدم

من دارم میگم حتما یه دلیلی داشته، میخواسته اب‌ بخوره، تمیز باشه، هوا بخوره (اینا مثاله میخوام بگم یعنی هرچییی اصلا غذا بخوره فرقی نداره، مهم اینه یه دلیلی داشته) 

وگرنه میدونم ناخن جاندار نیست و اگه نمیتونست هوا بخوره پس با وجود کاشت اصلا نباید رشد میکرد و اشتباهه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

سوال منم هست.

ناخن من ضعیفن 

هزارتا روغن و روش خانگی فلان چیز امتحان کردم اخرش تا یکم بلند میشن میشکنن

ازطرفیم دستم با ناخن قشنگتر میشه

ازنظرمم که زیبایی دست و پاکیزه کردن ناخن ها چیزیه که خداهم دوسش داره

اما مشکلم همین که میگن مانع میشه

که بنظرم دلیل محکمی نیس

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
ناخن من ضعیفن هزارتا روغن و روش خانگی فلان چیز امتحان کردم اخرش تا یکم بلند میشن میشکننازطرفیم دستم ...

اخه فقط نماز نیست که غسلات میخوای چیکار کنی 

میدونی بعد مرگ حتی نمیشه غسل میت داد 

می ارزه اخه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

منم سه ساله نکاشتم بخاطر نماز با اینکه با تمام وجودم عاشق کاشت هستمبجاش روغن تقویت ناخن بگیر و مانیک ...

تقویت ناخن چی پیشنهاد میکنی من ناخنم میشکنه 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بله خیلی هم ارزش داره شما بخاطر رضای خدا این کارو نمی کنید یجورای پا روی دلتون میذارید بی شک پیش خدا ...

💕🙏

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اخه هیچ چیز مشخصی راجب این نیسخدا گفته عرچیزی که مانع رسیدن اب بشهاز طرفیم اینو گفته که پاکیزه و تمی ...

احکام کاملا مشخصه خواهرم

احکام از اهل بیت(ع) به ما رسیده و هیچ مانعی برای وضو نباید باشه

کاشت ناخن ربطی به تمیزی نداره اتفاقا احتمالا قارچ ناخن وجود نداره.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

برای امضاتون حمد خوندم منم دعا کنید شفام رو بگیرم❤️

حمد خوندم واست عزیزم💚

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

تقویت ناخن چی پیشنهاد میکنی من ناخنم میشکنه

عزیزم خودمم تازه سفارش دادم براهمین تا استفاده نکردم نمیتونم معرفیش کنم اخه نمیدونم تبلیغه یا واقعی