2777
2789
عنوان

میخوام ناخن بکارم ولی نمازم بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 64 پست

عزیزم بالاخره هرچیزی یه شرایطی داره،

نماز خوندن هم شرایطش اینه که قبلش باید وضو بگیری،و شرط قبولی وضو هم اینه که مانعی وجود نداشته باشه

به نظرم اگه نماز رو دوست داری و آرامش میگیری باهاش،کاشت نکن،مطمئنم خدا هم واست جبران می‌کنه✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاء الله هم ناخونات خوشگل باشه هم نمازات قبول

مرسی عشقم❤

ان‌شاءالله حاجت‌رواباشی

التماس  دعا💚

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

مررررسی عزیزم با اینکه خیلی خیلی ناراحتم و واقعا دلم کاشت میخواد اما میگم شاید همین مقاومتم خدارو خو ...

چه حس خوبی دادی من خودم از کاشت خوشم نمیاد ولی اونیکه دوست داره و بخاطر خدا انجام نمیده ارزشش پیش خدا خیلی بیشتره❤️🌺

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اخه هیچ چیز مشخصی راجب این نیسخدا گفته عرچیزی که مانع رسیدن اب بشهاز طرفیم اینو گفته که پاکیزه و تمی ...

زیبایی مثلا مانیکور کن پوست و گوشت مرده ناخن از بین بره ولی ژل لاکو کاشتو.. نکن

مانع آبو خودتم داری میگی

کاشت یه لایه ضخیم و مانعه

هرچیزی قانون خودشو داره عزیزم.

مثل اینه که بگی من گواهینامه ندارم ولی دوست دارم رانندگی کنم! 

دقیقاً مثل همینه.

ما هم مثل خودت دوست داریم کاشت ناخن انجام بدیم ولی بخاطر غسل و وضو نمیشه.❤️💔

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
چه حس خوبی دادی من خودم از کاشت خوشم نمیاد ولی اونیکه دوست داره و بخاطر خدا انجام نمیده ارزشش پیش خد ...

واقعا؟ 

یعنی خدا واسش ارزش داره ک من برای نمازکاشت نمیکنم؟ 😍

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

واقعا؟ یعنی خدا واسش ارزش داره ک من برای نمازکاشت نمیکنم؟ 😍

قطعا همینطوره تلاش و اراده آدما پیش خدا خیلی ارزشمنده🌹

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نه بحث مهربونی و اینا نیستمن ادم مذهبی نیستم، نمازم خیلی کم میخونم، ناخنم نکاشتمولی هر چیزی، هر جایی ...

عزیزدلم من دوستم ناخنکاره و میگه اکسیژن از طریق رگ های زیر ناخن می‌رسه بهش و به اصطلاح ک میگن ناخن رو دربیاریم هوا بخوره اشتباهه❤❤

قطعا همینطوره تلاش و اراده آدما پیش خدا خیلی ارزشمنده🌹

حاجت‌رواباشی ان‌شاءالله 💕

التماس دعاعزیزم💚