2777
2789
پس مبارکه بزار چند روز بعد از موعدت برو ازمایش

چشم عزیزم

ممنونم سلامت باشی

الهی شماهم خیلی زود جواب مثبت بارداری تو دستاتون باشه

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک هفته به موعدم بود بیبی چکم مث بیبی چک تو مثبت شد 😊الان نی نیم چهار ماهشه

ای جانم

خدا حفظش کنه الهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واییی اسی ماشاالله ۳تا بچه داری 🤣من تو یکیش موندم خیلی سختمه خسته نمیشی خدایی؟

نه عزیز

من بچه خیلی دوست دارم

حوصله و انرژیشم دارم

همسرمم خیلی پشتیبانمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزمن بچه خیلی دوست دارمحوصله و انرژیشم دارمهمسرمم خیلی پشتیبانمه

عزیزم مبارکت باشه سلامت بغلش بگیری😘💜.. دوستم میشه با حس خوبت دعا کنی منم باردار بشم خیلی ساله منتظر دومی هستم خیلی دلشکسته ام.. نی نی میخام منم🥺🙏.. از ته دلت دعام کن

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مثبته...منم ۵روز قبل مثبت شد.جنسیتشم پسره

به سلامتی عزیزم

خدا براتون حفظش کنه

مبارکتون باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مبارکت باشه سلامت بغلش بگیری😘💜.. دوستم میشه با حس خوبت دعا کنی منم باردار بشم خیلی ساله منتظ ...

ممنون عزیزم

چشم عزیزم حتما دعاتون میکنم شماهم منو از دعای خودتون دریغ نکنید براتون صلوات میفرستم الهی به حق بانوی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها حاجت روا بشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزمچشم عزیزم حتما دعاتون میکنم شماهم منو از دعای خودتون دریغ نکنید براتون صلوات میفرستم الهی ...

الهی آمین انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه در حقم اسمم سمانه هر وقت یادت افتادم دعام کن... منم دعاگوتم الهی که به حق حضرت علی نی نی رو سلامت بغل بگیری

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الهی آمین انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه در حقم اسمم سمانه هر وقت یادت افتادم دعام کن... منم دعاگوت ...

خیلی ممنونم عزیزم از دعای قشنگت

چشم حتما عزیزم دعاتون میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه عزیزم برای منم دعا کن هفته ی همین موقع بی بی چک منم مثبت بشه الهی آمین خدای مهربانم منو ناامید نکن 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
مبارکه عزیزم برای منم دعا کن هفته ی همین موقع بی بی چک منم مثبت بشه الهی آمین خدای مهربانم منو ناامی ...

ممنون عزیز جون

آمین عزیزم به امید خدا که مثبت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزمن بچه خیلی دوست دارمحوصله و انرژیشم دارمهمسرمم خیلی پشتیبانمه

😍خدا حفظشون کنه مثل منی ،منم انگار این ماه خراب کردم ۵روز مونده به پری ولی بی بی نزدم ،کمر درد ‌‌در خفیف تو شکم ،گز گز شدن نوک سینه ،ترشح هم دارم