2777
2789
گهترین دوران زندگیم دوران 5ماهه عقدم بود    

😨😨😨😨

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران عقد همش اشک و ناله داشتم.. همش دخالت و اذیت.. همش توهین........

کدوم خاطره خوب..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من بابام خیلی سخت گیره برا دوره نامزدی یادما تازه نامزد کرده بودیم رفتیم پیک نیک با خانواده خودم همه تو چادر نشستن منو نامزدم بیرون کنار منقل داشتیم کباب درست میکردیم بابا هرچند دقیقه یبار یه اوهوم میداد که حواسم بهتون هست یبار نانزدم اومد دستمو بگیره همون لحظه بابام یهو اوهوم داد نامزدم هول شد دستمو زد به منقل دااااغ

عشقولیام پسرم و باباش😍😍
من بابام خیلی سخت گیره برا دوره نامزدی یادما تازه نامزد کرده بودیم رفتیم پیک نیک با خانواده خودم همه ...

تخخخخخ وای چه بابای سخت گیری بابای منم خیلی سخت گیره خدا به دادم برسه

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
تخخخخخ وای چه بابای سخت گیری بابای منم خیلی سخت گیره خدا به دادم برسه

اره واقعا . هفته ای یبار که نامزدم میومد خونه با اینکه عقد کرده بودیم ولی بابام انقد مینشست تا اول نامزدم بره بخوابه بعدا خودش میرفت میخوابید

عشقولیام پسرم و باباش😍😍

تلخیاش بیشتر بود خدا از خانوادش نگذره همه چیو برام زهر کردن 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دوسال عقد بودم واقعا خوب بود بی دغدغه با ارمش😊

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش