2777
2789

امروز مرکز استانمون کار داشتیم صبح زود بیدار شدیم ۶ صبح،دخترمم ده سالشه شب دیرووقت هابیده بود تو ماشین گرفت خابید، راه استانمون هم بی نهایت شیب و پر پیج خم افتضاح یعنی معروفه تو ایران، اینم سرشو گذاشت رو صندلی ماشین نیمه دراز خابید یعنی بالش نداشت، همیشه میریم حالت تهوع بهش دست میده بخاطر راه بدمون

خلاصه اونحا بیدار شد باباش نون تازع گرف با پنیری که از خونه برده بودم چند لقمه خورد، حالشم خوب بود معمولی بود، بعدش رفتیم بازار سنتی اونجا که از اون بازار قدیمی ها میشه سرپوشیده، اونجا یکم گشتیم گفتش حالم خوب نیست شکمم درد داره من فک کردم الکی میگه چون سابقه داره

خلاصه یکم گذشت دیدیم رنگش شد مثل گچ لباش سفید باباش بغلش گرفت سرگیجه داشت از بازار فرار کردیم بیرون نشوندیم جلوی یه مغازه فوری یه شکلات یکی از فروشنده ها گذاشت دهنش یکی ابمیوه اورد یعنی همین که شکلات رفت دهنش دخترم آنی خوبه خوب شد شکلاتم نخورد گفت بدمزس انداختش ابمیوه هم بعدش یکم خورد، دیگه دخترم خوبه خوب شد من فوری بردمش دکتر اونحا معاینه اش کرد گفت حالش خوبه قندشم با این تست سریع ها گرفت گفت خوبه ۱۰۸ بود بعد خوردن صبحانه و ابمیوه بزرگ و شکلات و زردالو

خلاصه یه ازمایش گفت بده گفت موردی نداره نگران نشو احتمالا بخاطر راه بدتون اینجور شده گفت منم دوبار اومدم شهرتون راهتون حال منو بد کرده

ولی خب دخترم اصلااااا سابقه اینجور چیزا نداشت سالمه سالم بودش فقط دو سال پیش کمخونی داشت که دارو دادم و چکاپ دادم پاییز همه چیش خوب بود

اصلا یه لحظه زبونممممممم لال انگار از دست داشت میرف

چیکارکنم تو روخدااااا یعنی چرا اینجور شده یعنی بخاطر کمبود خاب و مسیر بد بوده اصلا چرا اینجور شد حالا به این موقعیتش افت فشار. میگن یا افت قند

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

دخترت چون سابقه کمخونی داره احتمالا ازین دسته آدمهایه که به باقالی حساسیت داره بوی باقالی باعث شده حالش بد شه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت شاید مایع گوش جابه جا شده ولی گوشو معاینه کرد خوب بود

بعد اونم رفتبم غذا خوردیم کلا حالش خوبه مثل قبل فقط یه لحظه اونجور شد خدا مرگم بده

دخترت چون سابقه کمخونی داره احتمالا ازین دسته آدمهایه که به باقالی حساسیت داره بوی باقالی باعث شده ح ...

اخه جدیدا دو‌سالیه نخذیدم قبلن میپختم با شوید و باقالی پلو ماهی میخورد توروخدا چرا اینجور شد وای خدا

تو‌بازار فقط وایسادیم میوه بخریم اونجا باقلا تازه هم میفروختن ولی قبلنا خورده مشکلی نداشته

باقلا با خوردنش مشکل پیش پیاد ن با خریدش ک 

بخاطر راه بده دیگ 

ماهم از این جاده ها داریم 

عادیه 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

باقلا با خوردنش مشکل پیش پیاد ن با خریدش ک بخاطر راه بده دیگ ماهم از این جاده ها داریم عادیه

یعنی افت فشار بچه ده ساله عادیه

یعنی افت فشار بچه ده ساله عادیه

چقد بزرگ میکنید همه چیو 

خورده ب راه حال ادم بزرگم بد میشه 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

چقد بزرگ میکنید همه چیو خورده ب راه حال ادم بزرگم بد میشه

من پیش مرگ بچه هام بشم اخه تحملش ندارم یه اخ بگن