باادبتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1789 عنوان هفته چندم سزارین سوم شدین اورژانسی نشدین همه چی خوب پیش رفت 679 بازدید | 65 پست حالتاتون چی بود؟هفته ۳۲تموم شده فرداد واردهفته۳۳میشمتکونای بچم کم شده دردای پریودی میاد اما با استراحت میره عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️ 1404/03/22 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باادبتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1789 اینبار ترسام زیاد شدهاحساس میکنم تکونای این بچه نسبت به دوتای قبلی کمتر و دیر به دیرترهشکمم سفت میشهمیتونم ۳۸هفته پر کنم؟ عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️
باادبتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1789 بچه سومته؟چند سالت هست ؟ بچه سوممهخودمم رفتم۳۹سال عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78953 اینبار ترسام زیاد شدهاحساس میکنم تکونای این بچه نسبت به دوتای قبلی کمتر و دیر به دیرترهشکمم سفت میشه ... باید بری نوار انقباص بگیری ب تاپیک زدن ب جایی نمیرسی لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78953 بچه سوممهخودمم رفتم۳۹سال خودت میخواستی؟ جنسیت بچه های دیگه چیه لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
ffhgkl عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 757 من ۳۸ هفته شدم یعنی دقیقا همون روزی که دکتر زده بود واسه زایمانم خونریزی کردم و درد داشتم تا بیمارستان برسم از استرس مردم ولی خدارو شکر گذشت
باادبتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1789 باید بری نوار انقباص بگیری ب تاپیک زدن ب جایی نمیرسی دکترم امروز تشریف نداشتباید بعد از تعطیلات برمکلا میخوام بدونم سزارین سومی ها تو چند ففته زایمان کردن عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️
باادبتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1789 خودت میخواستی؟ جنسیت بچه های دیگه چیه خدا خواستچون من آندومتریوز شدید و کیست و تبلی تخمدان دارمحتی بچه دومم و ۵سال دارو و آی وی اف و .... رفتم تا اومد بچه اولم دختر۱۳سالبچه دومم پسر۵سالاینم تو راه پسر عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78953 دکترم امروز تشریف نداشتباید بعد از تعطیلات برمکلا میخوام بدونم سزارین سومی ها تو چند ففته زایمان کرد ... پزشک نوار انقباص نمیگیرهبیمارستان میگیره مشکلی باشه با پزشک تماس میگیره لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78953 دکترم امروز تشریف نداشتباید بعد از تعطیلات برمکلا میخوام بدونم سزارین سومی ها تو چند ففته زایمان کرد ... پزشک نوار انقباص نمیگیرهبیمارستان میگیره مشکلی باشه با پزشک تماس میگیره لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
باادبتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1789 من ۳۸ هفته شدم یعنی دقیقا همون روزی که دکتر زده بود واسه زایمانم خونریزی کردم و درد داشتم تا بیمارست ... خدارو شکر بخیر گذشتیعنی ۳۷پرشد رفتی تو ۳۸ خونریزی کردی؟یا ۳۸ پرشد وارد ۳۹ شدی؟درد هم داشتی؟کیسه آب پاره شد؟خونریزی زیاد بود؟ ببخشید انقد پرسیدم عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78953 خدا خواستچون من آندومتریوز شدید و کیست و تبلی تخمدان دارمحتی بچه دومم و ۵سال دارو و آی وی اف و .... ... بسلامتی عزیزم پس حسابی خدا خواسته اس لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78953 خدا خواستچون من آندومتریوز شدید و کیست و تبلی تخمدان دارمحتی بچه دومم و ۵سال دارو و آی وی اف و .... ... بسلامتی عزیزم پس حسابی خدا خواسته اس لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد