2777
2789
عنوان

چیکار کنم کراشم خودش پیام بدههه

94 بازدید | 18 پست

بزارید راجبش بگم اول

من فقط تو اینستا دارمش

بدنسازه، ۳۰ سالشه، بهش میخوره اعتماد بنفسشم خوب باشه، طبیعتا دختر دورشم هست، یکبار استوریشو ریپلای زدم ولی ازیناست ک حد و مرز داره و حواسش ب رفتارش هست، خلاصه ک خیلی باشعوره😭

چیکار کنم ب چشمش خوووب بیام و حواسش اینجا پرت شههه🥲

من پسرم

از دختری خوشمون میاد به بدست آوردنش سخت باشه

خودت باش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرماز دختری خوشمون میاد به بدست آوردنش سخت باشهخودت باش

کار خاصی نکنم؟؟

پس چجوری منو ببینهههه

اخه بخاطر کارش ادمای زیادی دارنش و روابط اجتماعیش بالاعه

کار خاصی نکنم؟؟پس چجوری منو ببینههههاخه بخاطر کارش ادمای زیادی دارنش و روابط اجتماعیش بالاعه

تو رابطه ای باهاش یا روش کراشی🫤

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

به نظرت دختری که با پسرا به طور معمولی بگو بخند کنه(تو حرفاش میگه داداش بهشون) باهاشون دست نده و حجا ...

هم بهش میگه داداش دیگه سخت ک چه عرض کنم

فقط دیوار چین هستش

قرار نیس اینقدر جبهه بگیرید

به نظرت دختری که با پسرا به طور معمولی بگو بخند کنه(تو حرفاش میگه داداش بهشون) باهاشون دست نده و حجا ...

اگه داداش حفظ بشه اره

ارهه

با پسره دعوام شد قهر کرد جواب پیامامو نمیداد چون دعواش کردم
گفتم جواب نمیدی قهر کردی انفالومم بکن
گفت تو بکن
دیدم فرداش انفالوم کرده، البته فقط با یه پیجش با پیج دومش فالوم داشت
بهش پیام دادم حداقل میگفتی و میرفتی، سین زد جواب نداد

بعد گفتم قهر نکن

من خودم ناراحت شدم اون حرفارو بهت گفتم

اینو گفت: بذار برسم خونه حرف بزنیم
تو جادم. خودم پیام میدم بت

و الان دو ساعت و نیمه جواب نداده
بنظرت داره منو از سره خودش باز میکنه؟؟؟

😘Thanks GOD 
با پسره دعوام شد قهر کرد جواب پیامامو نمیداد چون دعواش کردمگفتم جواب نمیدی قهر کردی انفالومم بکنگفت ...

عشقم ی توصیه بهت بکنم

اینجور مواقع کلا بهشون پیام نده، خودشون فرداش میان دنبالت

تو ک هی پشت هم پیام میدی فاز برمیدارن و مسخره بازیاشون شرو میشه