2777
2789
عنوان

ایا من اشتباه فکر میکنم

117 بازدید | 17 پست

بچه ها تو تاپیک قبل کاملا نوشتم که پریروز اومدنی به شمال همسرم یه دعوای بد باهام راه انداخت..

من فردا تولد برادرزادمه،بخاطر همین اومدم.

همسرمم از ماه پیش گفته بود که مرخصی ندارم،نمیتونم همراهت بیام.

یهو صبح زنگ زد که من باهمکارم هماهنگ میکنم،اگه اوکی بده جام بمونه الان راه میفتم میام،شنبه صبح برمیگردم.

بعد من اینجوری بودم که خب یه روز و نصفی چرا مبخوای بیای و ارزش نداره و...

گفت خب تو اونجایی،دلم برات تنگ شده!!

الان میگم چرا روابطمون اینجوریه،سینوسیه..

پریروز تو تلفن جوری سرم داد کشید خودش سرفه‌ش گرفت..

امروز میگه دلم تنگ شده..

من نگران ازدواجمون هستم،اصلا این طبیعیه؟

من میخوام طوری باشه که اصلا جر و لحثی بینمون پیش نیاد،نه اینکه دعوامون بشه،بعد اون برای جبران اشتباهش راه بیفته بیاد اینجا!!

اون داد و بیدادم احتمالا از دلتنگی بوده ،گاهی وقتا آدمنمیتوننازراه درست احساساتشون رو نشون بدن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا به ما میگی یاد بگیر به خودش بگو و جواب بگیر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اون داد و بیدادم احتمالا از دلتنگی بوده ،گاهی وقتا آدمنمیتوننازراه درست احساساتشون رو نشون بدن

😐 او ی تاپیک من اینجوری گفتم انقد منو جویدن 😐

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

😐 او ی تاپیک من اینجوری گفتم انقد منو جویدن 😐

اینجا فک میکنن زندگی همیشه گل و بلبله 

اینم طرز فکر دوتا نوجوونه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اره اینو متوجه شدم،تو بیان احساساتش مشکل داره.

احساسات منفی منظورمه،خستگی و استرس و اینا رو با خشم نشون میده و واقفه به این موضوع،گاهی میگه که من اینطوریم،نمیتونم احساساتمو کنترل کنم.و اون لحظه که باید اروم باشه،منفجر میشه

اینجا فک میکنن زندگی همیشه گل و بلبله اینم طرز فکر دوتا نوجوونه

دقیقن همه ک یاد نگرفتن درست ابراز دلتنگی کنن . بعدم مردا مث بچه هان فقط فرقشون تو گریه کردن و داد زدنه . نمی‌گم کار درستیه ولی اکثر مردا همینن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم چرا به ما میگی یاد بگیر به خودش بگو و جواب بگیر

سعی کردم باهاش حرف بزنم،واقعا واقعا خجالت میکشه ازم..

انگار اون لحظه عصبانیت اصلا خودش نیست.بهمم میگه وقتی عصبی‌م تو عکس‌العمل نشون نده،من دوتا داد میزنم خودم لال میشم،تو وقتی جوابمو میدی من بیشتر سگ میشم.

سعی کردم باهاش حرف بزنم،واقعا واقعا خجالت میکشه ازم..انگار اون لحظه عصبانیت اصلا خودش نیست.بهمم میگه ...

چرا رعایتشو نمیکنی خودتم موقع پری همینو ازش میخوای

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چرا رعایتشو نمیکنی خودتم موقع پری همینو ازش میخوای

قربونت برم دختر به این تپلی و قشنگی این چه لباسیه پس فردا شوهرت میگه پروفتو عوض کن دوباره خانم قهر میکنن