2777
2789
عنوان

همدانی ها تشریف میارید

148 بازدید | 17 پست

میخام بیام همدان زندگی کنم....

تفاوت ناحیه ۱و ۲ چی هست؟

مناطق بالاشهر جز کدوم ناحیه هست؟ 

آیا جایی در محدوده دانشگاه علوم پزشکی بالاشهره؟ و جز کدوم ناحیه حساب میشه؟

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

تو انتقالیم زده مشخص‌کنم‌ناحیه ۱ یا ۲ رو.....

من‌میخام جایی باشه بالاشهر یا نزدیک دانشگاه 

ولی نمیدونم این کدوم ناحیه هست

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علوم پزشکی بالا شهرهکلا هم ام برای زندگی بشدت خوبهخیلی می‌پسندمخیلی هوای خوب و جو خوبی دارهانشالله پ ...

ناحیه‌چندمیشه عزیز 

تو انتقالی زده ۱ یا ۲ 

نمیدونم کدوم ناحیه میشه

استارتر تو نمیدونی نی نی یار ها پنج شنبه ها کارمیکنن یا نه؟

فک‌ نکنم باشن 

علوم پزشکی بالا شهرهکلا هم ام برای زندگی بشدت خوبهخیلی می‌پسندمخیلی هوای خوب و جو خوبی دارهانشالله پ ...

ببخشید ازتون میپرسم

میتونید یه گلفروشی آنلاین توی همدان بهم معرفی کنید

دوستم تولدش هست و خیابون مهدیه خونشون

میخوام واسش گل سفارش بدم 

خودم جنوب هستم

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
ببخشید ازتون میپرسممیتونید یه گلفروشی آنلاین توی همدان بهم معرفی کنیددوستم تولدش هست و خیابون مهدیه ...

من‌اصلا همدان‌نمیشناسم  تازه میخام‌ بیام

ببخشید ازتون میپرسممیتونید یه گلفروشی آنلاین توی همدان بهم معرفی کنیددوستم تولدش هست و خیابون مهدیه ...

راستش گل فروشی که زیاده اونطرفا ولی جقیقتا نمیدونم

تو اینستا سرچ کنی یا توی خود گوگل مپ خیلی گل فروشی میاره و میتونی تماس بگیری و آدرس بدی ببرن

اتفاقا طرفای مهدیه هم زیاد داره

راستش گل فروشی که زیاده اونطرفا ولی جقیقتا نمیدونمتو اینستا سرچ کنی یا توی خود گوگل مپ خیلی گل فروشی ...

ممنونم ازت

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

مناطق سرچ کنید، استادان، اعتمادیه، سعیدیه، پیشاهنگیان و..مناطق بالاشهر

من همدانی هستم اماساکن همدان خیر، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

منم همدان درس خوندم شهر خوبیه ولی نمی‌دونم چرا غمگینه اکثر آدماش با بقیه شهرا فرق میکنن 

استادان جای خوبیه هوای معتدل و خنکی داره کلا من 4سال اونجا بودم خوشم نیومد البته نظر شخصی من نیس خیلی ها هم نظر با من بودن

در هر صورت خوش بگذره

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
منم همدان درس خوندم شهر خوبیه ولی نمی‌دونم چرا غمگینه اکثر آدماش با بقیه شهرا فرق میکنن استادان جای ...

کلا ادمای مناطق سرد نشین ‌سرهم‌هستن🫠