2777
2789
عنوان

کار تو فروشگاه زنجیره ایی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 26 پست
بنویس سلام وقتتون بخیر برای اگهی استخدام که گذاشته بودین مزاحم شدم.و بگو شرایطم اوکی هست و میخام است ...

عع؟

وای من تا حالا پیام ندادم هیچ جا هم نرفتم ، ولی از یه جا باید شروع بشه 

یزره استرس دارم روم نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

عع؟وای من تا حالا پیام ندادم هیچ جا هم نرفتم ، ولی از یه جا باید شروع بشه یزره استرس دارم روم نمیشه

ببین منم دقیقا عین توام خب

اصلا استرس نداشته باش نگران هیچی نباش منم هیچ سابقه کاری ندازم و تازه قراره برم سرکار

اگ خجالتی باشی و صدات در نیاد ب هیچ وجع قبولت نمیکنن بیای کار کنی براشون

خصوصاً فروشگاه ک باید فروشنده باشی با مردم ارتباط بگیری و باید جنس و کالا اون فروشگاه بفروشی و همش باید صحبت کنی. الان برای استخدام خجالت میکشی پس وقتی رفتی استخدام شدی چطور میخای ب مشتریا بگی سلام خوش اومدین و راهنماییشون کنی؟ 

اگ خجالت بکشی و زبون نداشته باشی از همچی عقب میوفتی و پیشرفت نمیکنی! 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
خب یزره سخته واقعاولی خب قطعا نشدنی هم نیست

اره سخته برای منم سخته ک اولین باره میخام کار کنم و فقط ازت دوسال کوچیک ترم ولی باید تلاش کنیم. اما اینا ک گفتم خیلی مهمه اگ خجالتی باشی حتی استخدام هم نمیشی مصاحبه ردت میکنن. اسم فروشگاهی که میخوای بری چی هست؟ 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
جانبو

من جانبو ی ماه پیش مصاحبه ش رد شدم قبولم نکردن چون زیاد حرف نزدم زبون دار خودمو نشون ندادم منو نخواستن و ی فروشگاه دیگ رفتم ب جاش کلی صحبت کردم و خودمو زرنگ نشون دادم الان دارن استخدامم میکنن. 

جانبو رفیقم هست فروشگاه خوبیه اول هر ماه هم جشنواره دارن یا همون فروش ویژه. که ی هفته کامل فقط باید تراکت پخش کنین و با مشتریا تماس بگیرین و اعلام کنین ک جشنواره دارین. جنس هارو هم حتما باید بفروشی

یکم سخت گیرن ولی خب بهتر از بی کاریه. 

ععععپس خوبه مصاحبه و اینام داره.؟

اره دیگه باید مصاحبه بری

ایشالله ک قبول میشی و استخدام میشی