2777
2789

نخور سمه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من دارم میخورم ولی دارم پریود میشم ! خیلی عجیبه

به بدن واکنش نشون نمیده، یه چیز بگم من عروسیم ضرب الاجلی بود موقع عروسی پریود بودم، جوراب شلواری پوشیدم،نوار گذاشتم،منم خیلی میترسیدم اما خداروشکر به خیر گذشت، لباسم هم احاره ای بود

مراسمم نزدیکه مجبور بودم بخورم با لباس سفید نمیخوام پریود بشم

اینهمه نوار و پد و کاپ اختراع شده

عزیزم پریود جزی از وجود زیبا و دوست داشتنیته بهش افتخار کن و پنهانش نکن و شرمنده نباش

ضمنا مبارکت باشه و خوشبخت باشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

به بدن واکنش نشون نمیده، یه چیز بگم من عروسیم ضرب الاجلی بود موقع عروسی پریود بودم، جوراب شلواری پوش ...

آخه من خیلی خیلی خون‌ریزی شدید دارم 

من هرکار بکنم بازم لباسم کثیف میشه 

خیلی ناراحتم

اینهمه نوار و پد و کاپ اختراع شدهعزیزم پریود جزی از وجود زیبا و دوست داشتنیته بهش افتخار کن و پنهانش ...

نه بحث پنهان کردن نیست 

من طور عجیبی خون ریزی دارم 

واقعا من هر جا بشینم کثیف میشه 

خیلی هم محکم کاری می کنم !😅

اینهمه نوار و پد و کاپ اختراع شدهعزیزم پریود جزی از وجود زیبا و دوست داشتنیته بهش افتخار کن و پنهانش ...

اگه الان نتونی با پریودت کنار بیای فردا پسرت و دخترت اونی نمیشن که انتظار داری