چند سال پیش سر کلاژ شدم ولی چنین دردی نداشتم .یه وقت عفونت نداری ؟
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرویکسم طولش ۳۷ بود ...توی ۱۲ هفته ..ولی چون دو قلو دارم خودم از دکتر خواستم سرکلاژم کنه ...اونم گفت بهتره که اینکارو انجام بدی چون ظریفه هیکلت ...دوقلو سنگینه برات
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
اگر دکترت گفته طبیعیه نگرانی نداره دیگه .من بعد از سر کلاژ افتادم رو لکه بینی که رفتم پیشش گفت طبیعیه و بعد از چند روز برطرف شد