2777
2789

سلام دوستان شب سه شنبه بود ک یهو فهمیدم تو موهای دخترم یدونه شپش بالغ هس سریع با دستم برداشتمش انداختمش دور انگار آب داغ رو سرم ریختن ی لحظه منی ک خیلییی خیلی ب شپش حساس بودم حالا رو موهای دخترم دیدمش 

هستین بگم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع ی شامپو لطیفه نرم کننده خریدم بردمش حموم تموم سرشو باهاش آغشته کردم بعد ی شونه خیلییی ریز ک داشتم سرشو خیس خیس شونه کردم ک خدا رو شکر دیگ شپش بالغی نبود سریع اومدم بیرون موهاشو خشک کردم

سریع ی شامپو لطیفه نرم کننده خریدم بردمش حموم تموم سرشو باهاش آغشته کردم بعد ی شونه خیلییی ریز ک داش ...

عهه منم ۲ یا ۳ سال قبل راجب همین تاپیک زدم همین رو گفتم تاپیک من رو خوندی ؟

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
سریع ی شامپو لطیفه نرم کننده خریدم بردمش حموم تموم سرشو باهاش آغشته کردم بعد ی شونه خیلییی ریز ک داش ...

منم با همین روش راحت شدم ۷/۸ سال پیش 

تا یه مدت چکش کن ملافه هارو بشور جارو بزن

بعد فرداش دخترمو نشوندم جلوم کارتون گذاشتم براش با دقت چند برابر باچراغ قوه گوشی تمام موهاشو بررسی کردم و تموم رشکایی ک چسبیده بودن سرشو با ناخنم کشیدم انداختم بیرون تقریبا4 ساعت طول کشید ک این بین سه چهارتا شپش نابالغ زرد رنگ کوچک هم یافتم اونارم انداختم بیرون 

سامپو نرم کننده لطیفه برای ریشه خطرناکه باعث ریزش میشه😶!!!!!!

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

و امروز ک سومین روزه سه چهار بار کل موهاشو گشتم ریز به ریز هیچ رشک یا شپشی هیچی هیجی فعلا نبود ولی من چشام ریزبین هس هیچی نبود فقط میخام بگم حوصله ب خرج بدین با دستاتون تموم تخم شپشا رو بکنین و راحت بشین فقط سه چهار ساعت شایدم بیشتر زمان میبره ک ارزششو دارع

من موهای دخترم افتاده بود روغن میزنم مثلاً روغن بادام تلخ 

یا رزماری یا هر روغنی چرت میشه  یکی یکی تخم هاشو ورمیدارم بعد میبرم حمام با شامپو نرم کننده هم می‌شورم تمیز میشه یک بار که افتاده بود ی هفته پشت هم این کارو کردم حالببه موهای دخترم کلفت شده بود بخاطر روغن ها الان هفته ای یکبار روغن میزنم پر پشت شده

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹