2777
2789
عنوان

ازبس شوهرم برام فیلم بازی کرده بودحالاهم من بازیش میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12939 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه میکردفقط،میگفت من هزارتومن نمیتونم برای خودم خرج کنم تویه بچه دیگه میخوای چیکار

زن دومش که یه توله دیگ حامله اس 

برا اون‌گریه نکرد؟

بلند شو برو سر کار جمع کن از این هرزه جدا شی 

والا بخدا بچه هات ۱۰ سال دیگ بهت فحش میدن که اینجوری خواهر برادر ناتنی براشون اوردید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عکسشونودیدم باهم

چی بگم خدا صبرت بده خواهری😞منم یه حدسایی میزنم ولی تاالان نتونستم سردربیارم اگه مطمئن شم حتی اگه بچه رو بگیره جدامبشم ازش دیگه نمیکشم الان چندین ساله دارم کاراشو تحمل میکنم💔💔

شوهرمن بدون من وبچه هاش هیچ جانمیرفت هیچکاری نمیکرد،الان انگاری اونوبردن یکی دیگه‌آوردن اصلاکاملاعوض ...

حالا دیگ این چ گهیه که تو چسبیدی بهش 

برای شأن خودت ارزش قائل باش پاشو جم کن برو بدبختی چقدر آخه .برو مستقل شو مهرتوبزار اجرا بچه هات رو بگیر 

برای زن بودنت ارزش قائل باش 

این آدم حتی اگر اونو هم ول کنه و برگرده بازم به درد نمیخوره 

اون بچه ها رو میخوای چکار کنی آخه 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

حالا دیگ این چ گهیه که تو چسبیدی بهش برای شأن خودت ارزش قائل باش پاشو جم کن برو بدبختی چقدر آخه .برو ...

یعنی چی بچه هامومیخوام چیکار؟من به دنباشون آوردم من مسئولم دربرابرشون،مگه گناه کردن که به دنیااومدن

یعنی چی بچه هامومیخوام چیکار؟من به دنباشون آوردم من مسئولم دربرابرشون،مگه گناه کردن که به دنیااومدن

منظورم بچه های اون زنه هست 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️