2777
2789
عنوان

ازبس شوهرم برام فیلم بازی کرده بودحالاهم من بازیش میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12994 بازدید | 100 پست
عزیزم چجوری تحمل میکنی سرت هوو اورده چرا موندی دوتا بچم داره قلبم واستاد بخدا

من دوتابچه دارم ازشوهرم،اون زنیکه یه دونه تازه به دنیاآورده،خیلی سختی کشیدم توزندگیم نمیخوام حالاراحت باشه اگه کسی بخوادبره بایداون بره نه من

نه چه رضایتی،به من دروغ گفته بعدیه سال فهمیدم به خاطربچه هام کوچیک هستن مجبورم تحمل کنم

مثل مامان من مام گرفتار ی زن هرزه شدیم شما خوب درک میکنی وقتی ی زندگی و میسازی بعد یکی میاد تو زندگی حاضر آماده ینی چی چقد ادم میسوزه واقعا 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من زن اولش هستم،بچه هامم ازخودشه،یه خونه خراب کن زندگیموخراب کرده هی دارن منوعذاب میدن منم گفتم ب ...

خدا لعنت کنه زنایی ک زندگی بقیه رو خراب میکنن واقعا همچین زنایی ذ. ا.  ت. ندارن،،،ازش جدا شو مردی ک خیانت میکنه لیاقت زندگی کردن نداره،،لیاقتش همون زن خ.  ر ا به

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
مثل مامان من مام گرفتار ی زن هرزه شدیم شما خوب درک میکنی وقتی ی زندگی و میسازی بعد یکی میاد تو زندگی ...

آره خیلی سخته خیلی،من سختیاشوکشیدم اون اومده نشسته پای آماده ش

خیلی دلت بزرگه خیلی شیرزنی که بخاطر بچهات موندی واقعا حالم گرفته شد الهی بحق امام حسین جفتشون سرطان بگیرن اون بچه زنازادشونم تیکه تیکه بشه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد❤

نمیگن طرف زن بچه داره ب زور خودشون وارد زندگیش میکنن

من خیلی حسودمممم خیلی رو شوهرم حساسم مطمئنم زبونم لال این بلا سرم بیاد یا خودمو میکشم یا اونو 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد❤

آره خیلی سخته خیلی،من سختیاشوکشیدم اون اومده نشسته پای آماده ش

واقعا مال مام عین شماست بابام ی خونه داره زن هرزه مفت مفت نشسته انگار نه انگار مادر من بخاطرش سختی کشیده مهریشم لعنتی ۱۰۰تا سکست که امیدوارم خرج دوا درمان سرطانش بشه 

متولد ۱۳۶۹ هستم