مامی_گل_پسرا1 مدیر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 548 عنوان قشنگترین اسم دخترونه ک با میم شروع بشه؟!!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 3764 بازدید | 37 پست من و شوهرم و پسرام همه اسممون با م شروع میشه.دوست دارم اگه بچمون دختر شد یه اسم که با میم شروع بشه بزارم انشالله😍خودم مهرسا رو خیلی دوست دارم☺اول اینکه اگه این اسم قشنگه این پستمو لایک کنید😉دیگه اینکه بازم پیشنهاد بدید عزیزان😚ممنون دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی 1396/12/01 | 22:54 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاييزعشق عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 1663 مانلي ملودي مرسانامهرسا اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
پاييزعشق عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 1663 من مهنیا هم خیلی دوست دارم😍 نه مهرسا قشنگتره اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
سانگل عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1545 مهتا به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند
mohandesam عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 2111 مهرانا...مایسا گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
mamanemordadi عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 من مهنیا هم خیلی دوست دارم😍 سلامخوبی؟داشتم دنبال راه های دختردارشدن میگشتم که تاپیک شمارودیدماولاتبریک میگم مامان شدی،ثانیا خوشحالم دعات مستجاب شدثالثا:منم دوتاگلپسر دارم وقتی باباباشونند میگم منم یه دخمل خدابهکمم بده،دعاکن،منم خیلی دخترررررر میخوامبچه هات چندسالشونه؟ اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
مامی_گل_پسرا1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 548 سلام خوبی؟ داشتم دنبال راه های دختردارشدن میگشتم که تاپیک شمارودیدم اولاتبریک میگم مامان شدی،ثانی ... سلام عزیزم.ممنونم .شما لطف داریمن یه پسر 10 ساله و ی پسر 7 ساله دارم...خودمم 36 سالمهاگه برید توی تاپیکام...تاپیک رازیانه توضیح دادماز خدا میخوام بشما هم یه گل دختر خوب و سالم بده و دلت و شاد کنه دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی
mamanemordadi عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 سلام عزیزم.ممنونم .شما لطف داری من یه پسر 10 ساله و ی پسر 7 ساله دارم...خودمم 36 سالمه اگه برید تو ... خدا گل پسراتو برات نگه داره عزیزم.رازیانه رو چطور مصرف کنم؟واز کی بهتره؟یه بار دم کردم دو تا استکان سر کشیدم فرداش پریود شدم😁 بعدافهمیدم زیادخوردم...😆 اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
مامی_گل_پسرا1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 548 بعد اینکه پاک شدی شروع کن.من ی قاشق غذاخوری رو تو یه لیوان ابجوش میرختم.درشو میزاشتم .نیم ساعت بعدش میخوردم.ی کوچولو عسلم توش میکردم....بنظر من زمستون برو اقدام و قبلش همه غذاهاتو با ترشی بخور ...موفق باشی عزیزم دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی