2777
2789
عنوان

علت استرس و دلشوره صبحگاهی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ترجیحا چکاپ بدینبعد اگه خدایی نکرده مشکلی بود بر اساس اون برین دکترهرچند ان شاالله چیزی نیست

مرسی عزیزم میخواستم برم روانپزشک

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

نه ترجیحا همون اول برین چکاپاگه ان شاالله مشکلی نبود اونوخ روانپزشک برین

باشه عزیزدلم ممنونم. من گاهی اوقات اینطور میشم گاهی اوقاتم نه حالم خیلی خوبه بنظرتون ممکنه مشکل روانی باشه؟

باشه عزیزدلم ممنونم. من گاهی اوقات اینطور میشم گاهی اوقاتم نه حالم خیلی خوبه بنظرتون ممکنه مشکل روان ...

میتونه باشه

احتمال داره شبایی ک مثلا با فکر و خیال زیاد خوابیدین صبح اینطوری بشین و...

من یکی از دوستانم زمانی ک فکرش زیاد درگیر باشه خارش میگیره

میتونه باشهاحتمال داره شبایی ک مثلا با فکر و خیال زیاد خوابیدین صبح اینطوری بشین و...من یکی از دوستا ...

ای بابا😢خسته شدم😔از درس و کار افتادم بخاطر این لعنتی 

عزیزم همون چکاپ نشون میده اگه ازهورمونام باشه یا نه باید ازمایش خاصی بدم؟ببخش زیاد سوال پرسیدم گلم

ای بابا😢خسته شدم😔از درس و کار افتادم بخاطر این لعنتی عزیزم همون چکاپ نشون میده اگه ازهورمونام باشه ...

عزیزم🥲🥲

نه خواهش میکنم این چ حرفیه

راستش من اطلاعات زیادی ندارم

ولی به یه پزشک عمومی بگین ازمایشی بنویسه ک سطح همورمونای تیرویید و کورتیزول و...هم مشخص بشه