2777
2789

خب احتمالا مارک خوبی نمزنی

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قیمت اصلا ربطی ب کیفیت و پوست شما برای ضد آفتاب نداره باید بدو نی پوستت خشکه یا چرب یا معمولی و بعد بسته ب اون برندش و کیفیتشون انتخاب کنی اما اگه مجبور اینو بزنی  بعدش پنکیک بزن هرچند اثر ضد آفتاب خیلی کم میشه

عزیزم قیمت اصلا ربطی ب کیفیت و پوست شما برای ضد آفتاب نداره باید بدو نی پوستت خشکه یا چرب یا معمولی ...

اخه متناسب با پوستم میگیرم اما بارم همینه

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
من خودم زیر ضد آفتاب مرطوب کننده میزنم بعد ضد آفتاب میزنم ی بار اینو امتحان کن بهتر از پنکیک هست

باشه عزیز مرسی

اخه یه چیزی ک هست مرطوبم ک میزنم مرطوب تنها بازم عرق میکنم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕