میتونین حدسی بگین طلای من چندشده الان؟از گرمش خبزندارم.فقط میدونم یکونیم سال پیش گرفتم ۱۲تومن.الان چ ...
۱۵
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فاکتور نداری ؟ ببین گرمی چند بوده یا وزن کن یا ببین چه ماهی خریدی از نت ببین اون تاریخ قیمت چند بوده
پس اندازمه،مامانم میخاست النگوشو بفروشه ب همون قیمتی ک زرگر میخاس برداره من برداشتم.طلای شکستس دیگ فاکوتورشو نداشتیم.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪