2777
2789
عنوان

بلد نیستم جواب بدم بیاید

117 بازدید | 7 پست

یدوره افسردگی رو گذروندم الان رفتم سرکار ، غیر مرتبط با رشتم 

تبدیل شدم ی یک دختر بی زبون لال یعنی اگه اذیتم کنن تیکه بندازن نمیتونم جواب بدم 

مدیرم هوامو داره اما بعضی جاها باید خودم جواب بدم 

مثلا دیروز میخواستم یک قسمتی برم با یک همکاره بیشعورم مشکل دارم فکر می‌کنه منو گذاشتن که زیر نظر ش داشته باشم گلی پشت سرم حرف زد اول که رفته بودم بهم پیشنهاد دوستی داد بعد که رد کردم باهام دشمن شد و اذیتم کرد 

مثلا دیروز برگشته میگه حق نداری اینجا بیای سمت کار منو و از اینجا برو  و چند تا چرت و پرت دیگه با لحن خیلی بد در صورتی که کار منم همون جاست ترسیدم که بهش بگم که مگه ماله باباته تو فقط تو اون آردی قراضه ات میتونی به کسی بگی که بیاد یا نه چون فقط مالک اونی 

از اونور ی پسره دیگه ی بار شوخی کرد برگشت گفت درد و بلای فلان دختره بخوره تو سر من ،من خندیدم بهش گفتم بیشعور 

بعد باز دیروز صدبار اینو تکرار کرد میخواستم متقابل حرفشو برای یکی دیگه تکرار کنم که دیدم اگ تکرار کنم که میشم اون !!

و نمی‌دونستم چی جوابشو بدم 

فقط گفتم حدتو بدون 

بعد برگشت گفت بی جنبه مثل فلان دختر باش بخند 

درصورتی که داشت ب من توهین میکرد ومنم گفتم ببین روزای اخرمه میتونم مثل خودتون هوچی بازی و بیشرف بازی در بیارم اما این چیزی که ازم  میبینی شخصیتمه که در سطحم نمی‌بینم جواب بهت بدم 

دختره هم سر حرف این شیر شد ،لیوان چاییش رو گذاشت و رفت اشغال ،منم نمیشد که فقط مال خودمو بردارم چون بعد دوباره من بده میشدم 

شما بودید تو این موقعیت ها چه جوابی می‌دادید 

سرماه از اینجا خارج میشم 

یا همون پسر اولیه رفته هی پشت سرم زر زر کرده  من کلا دوماهه اینجام حقوقم بالاست یعنی برابر با اون ولی کارم یک صدم کار اونم نیست 

یکی از بچه ها با من خوب بود ،رفت عین خاله زنکا اونو علیه من کرد که اومده بود همینجوری ب من تیکه می‌انداخت و می‌رفت در صورتی که اصلا اینجوری نبود 

نظر‌ من که زمانی تا خدودی مثل خودت بی زبون و ساده بودم رو بخوای...وقتی داری میری...دو راه بیشتر نداری...

۱.سکوت کنی و بگی شخصیتت مهمتره.

۲.از این فرصت کوتاه استفاده کنی و یاد بگیری چطور از حق خودت دفاع کنی...و شخصیت و روانت رو برای آینده نجات بدی.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر‌ من که زمانی تا خدودی مثل خودت بی زبون و ساده بودم رو بخوای...وقتی داری میری...دو راه بیشتر ندار ...

ی زمان خوب شده بودم حرف میزدم جواب میدادم برگشتم خونه یه دوره افسردگیبم حاد تر شد الان باز ترسام برگشتن 

این صرفا یه پیشنهاده بررسی کنید و خودتون تصمیم بگیرید.

در تموم فضاهای کاری به نحوی این جو وجود داره، گمونم بهتره شبیه یه دوره آموزشی ببینیدش.

قلق گیری کنید و آدم‌هارو دسته بندی کنید تا بر شرایط مسلط بشید.

و با چاشنی کمی ادب با هرکسی قاطع باشید!! کاخ بی حصار یه ویرانه‌ست!!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بیشتز توضیح بدید

هرجا بری آسمون همین رنگیه، فقط ممکنه تغییرات دمایی داشته باشیم!!

بهتره آمادگی کسب کنیم، اول خودم رو به درستی بشناسم، بعد متناسب با اون برای محیط محیا بشم!!

سادست، ثابت داریم و متغیر!!

ثابت های خودم رو بشناسم که " هویت من " رو نشون میده و بهشون دست نزنم که نکنه چهارچوب خراب بشه!!

میگن؛ کلاغ خواست راه رفتن کبک رو یاد بگیره، راه رفتن خودش رو هم فراموش کرد!!!

متغیرها رو ایجاد کنم ویا ویرایش بدم تا بهتر بشم نسبت به محیط و اطرافیانم بدون آسیب به ثابت‌هام!!

میگن؛ همه بعد از چهارسال لیسانس میگیرن، اون کسی میره سرکار مناسب که شاخ و برگش زیاد تره، زبان خونده، نرم افزار متناسب بلده، رفتار و پوشش و ...

مثلا در مورد اون آقاهه؛

باید دونسته باشه من اهل دوستی بی هدف نیستم، اما پذیرای ورود فرد قابل به زندگیم هستم!!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

زمانی ازون محیط برید که حرمت شکسته باشه، مابقی صرفا یه بازیه و مسیری برای پختگی شماست. جا نزنید...

در لحظه باشید، به وقتش جواب بدید و عکس‌العمل نشون بدید، میگن یه عده زیر دوش وقتی تنها میشن خیلی شجاع میشن!! ازونا نباشید...